Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sadzanie gości
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leila
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 16 Paź 2009, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja byłam na paru slubach bez wizytówek
jak ludzie z rodziny sie nie lubia to na weselu sie omijaja i tak robia zeby nie siedziec koło siebie Rolling Eyes
Słoneczko
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 16 Paź 2009, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki uśmiech tak chyba zrobię, bo naprawde nie wyobrażam sobie, że tak sobie goście usiądą że np dwa miejsca będa przy róznych stolikach a para nie ma gdzie siedzieć. I potem ile zamieszania by ludzi poprzesadzac... myślę że albo będę zadawać taktyczne pytania albo po prostu wszystkie nazwiska będą wypisane przy stole. Może się połapią oczko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
gosia-1606
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 19 Paź 2009, 9:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja dalej nie wiem co zrobić smutny chyba muszę porozmawiac z moja rodzinką co oni wogole o tym myslą...
guru
guru

PostWysłany: Pon 19 Paź 2009, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gosia - jesli dobrze znasz swoich gosci to wiesz kto sie z kim lubi a kto nie. Wystarczy wykorzystac te wiedze..
albo pojsc na zywiol. Jak zabraknie miejsca dla jakiejs pary, to poprosisz gosci by se przesiedli o jedno miejsce w tą czy tamtą stronę.. Tylko ze ja akurat chce uniknac takich sytuacji uśmiech No i wiem gdzie ktorych gosci chce. Bo zamierzam czesto o nich podchodzic, poswiecic kazdemu chwile na rozmowe etc:) Latwiej mi bedzie gdy wszystkie kolezanki usiada przy jednym stole..
guru
guru

PostWysłany: Pon 19 Paź 2009, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niedawno opowiadała mi koleżanka jak na weselu nie było winietek i wszyscy nagle po wypiciu szampana biegli zająć miejsca, a tu niespodzianka bo na krzesłach były porozkładane chusteczki chigieniczne przez ludzi , tak sobie niektórzy pozajmowali miejsca - hmmmm masakra uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 19 Paź 2009, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiSe napisał:
niedawno opowiadała mi koleżanka jak na weselu nie było winietek i wszyscy nagle po wypiciu szampana biegli zająć miejsca, a tu niespodzianka bo na krzesłach były porozkładane chusteczki chigieniczne przez ludzi , tak sobie niektórzy pozajmowali miejsca - hmmmm masakra uśmiech

Shocked
.
.
.

uśmiechnięty

spryciarze.. i jaki dobry kamuflarz - niby wszystkie miejsca wolne a tu - suprise lol
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 22 Paź 2009, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

torebki to słyszałam a nawet widziałam ale chusteczki to szczerze nowość Very Happy
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 4 Lis 2009, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja na naszym weselu miałam winietki i wyszło na to że wszyscy nawet początkowi przeciwnicy (pierwśi wśród rodziny i znajomych mieliśmy winietki) po weselu chwalili nas za takie rozwiązanie. Znaliśmy oczywiście wszystkich gości i rozsadziłam każdego wśród ludzi z którymi dobrze się czują i bawią.uśmiech
Więc nie bójcie się winietek to bardzo dobre rozwiązanie nie ma zamieszania każdy ma miejsce wśród zmajomych i nikt nie biega nie szuka miejsca albo prosi o przesuwanie bo akurat jednego zabrakłouśmiech

Powrót do góry
gosia-1606
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 5 Lis 2009, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Katarzyna to moze ja tez skorzystam z tych wnetek... obawiam sie z tego względu ze nas czegos takiego nie było nigdy na weselach! a chciałabym uniknąć sytuacji z wesela mojej siostry gdzie ciotka spóżniła się na uroczystosc i musiala usiaść z ludzmi ktorych wogole nie znała Rolling Eyes
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 5 Lis 2009, 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie też chciałam tego uniknąć i z tego co teraz słysze to moje cioteczne rodzeństwo co bierze ślub w następne lato nie brało pod uwage winietek ale zobaczyli że to bardzo dobre rozwiązanie i tez planują zamuwićuśmiech
Moim zdaniem z tego same korzyści lol

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następny
Strona 10 z 14

Skocz do: