|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martita8503 guru

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 8:41 Temat postu: |
|
|
ładnie wyglądałą, ale do mnie przemawia chyba pierwsza  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 12:11 Temat postu: |
|
|
ta pierwsza ładniej na modelce wygląda ale dla mnie wygrywa ta 2 bo wygląda na ogłoszeniach z tablicy o niebo lepiej:) _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 12:26 Temat postu: |
|
|
To ja rozstrzygam spór - pierwsza lepiej pomyslana jeśli chodzi o krój, w drugiej człowiek wygląda dwa razy lepiej. Pierwsza robi z pięknej modelki kogoś o mojej figurze- małe biodra, wielka góra.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Azadi guru

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 16:40 Temat postu: |
|
|
Oj a ja mam problem pierwsza ma boski tył, druga ma piękny dół dla mnie - i też zwróciłam na nią uwagę na plakacie targów w Krakowie i bardzo podobają mi się takie rękawki, więc chyba jednak nr 2  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 19:16 Temat postu: |
|
|
Chyba też wybiorę w końcu nr 2 Myślę o niej od kilku dni a to musi być znak. Jeszcze wybieram się do jednego salonu, więc może znajdę trzecią, która rzuci mnie na kolana, ale jeśli nie, zostanie 2. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 19:53 Temat postu: |
|
|
A ja bardzo przepraszam za spowodowany przeze mnie ot Żałuję i obiecuję poprawę! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuśka gaduła

|
Wysłany: Sro 19 Paź 2011, 22:57 Temat postu: |
|
|
kasiulek215 jak dla mnie druga ładniejsza i bardziej pasuje na ślubną, ta pierwsza kojarzy mi się z wieczorową suknią na galę oscarową . Mimo wszystko najważniejsze abyś Ty się czuła dobrze i komfortowo. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:13 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, mam pytanie. Czy są jakieś wady sukni z organzy? Nie organtyny ( miększej) tylko organzy (sztywniejszej). Zastanawiam się czy dobry wybór podjęłam, bo mam swoje za i przeciw _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natik uzależniony

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:21 Temat postu: |
|
|
ewaluna ta sukienka "Nabla"....
Jakiś czas temu zanim trafiłam na to forum przeglądałąm strony salonów i ściągalam na kompa przykładowe modele. Ten znalazł się wśród nich. Podoba ni się góra. Nie jest nudno  _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Wto 25 Paź 2011, 19:06 Temat postu: |
|
|
No i jak w przysłowiu, gdzie dwóch się bije trzeci korzysta, wahałam się nad dwiema sukienkami, aż w końcu znalazłam trzecią, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia i już nie było wątpliwości, że to ta. Szczegóły w wątku pokażcie swoje kiecki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|