| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Kasiek86 guru

| 

Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 13:02    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Nie wypadają, po 3 latach wygląda prawie jak nowa.... Ale to pewnie zależy od wykonania _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasia_90 guru

| 

Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 13:03    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A gdzie kupowałaś? _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kasiek86 guru

| 

Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 13:05    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U nas w mieście taka babeczka jest świetnym jubilerem, ale akurat tą obrączkę zlecała chyba komuś, bo dość długo na nią czekałam...

a tą trapezową robiłam u całkiem innego jubilera, na zamówienie _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasia_90 guru

| 

Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 13:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Aha czyli prywatny jakiś? My też u prywatnego będziemy kupować i też chciałabym chociaż jeden diamencik, ale boję się że nie będzie się dało zmienić rozmiaru w razie czego   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

zabowska kandydat

| 

Wysłany: Sro 6 Lis 2013, 14:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Miło widzieć tu tyle pozytywnych odpowiedzi   No ja tu też jestem zdania Kasiek 86 my mieliśmy inny problem chcieliśmy obrączki 2 kolorowe w zasadzie bardziej ja   no i zrobiliśmy ale moja ciamajda cały czas miała problem z obrączką jak w zimę mu spadała po zmniejszeniu w cieplejszej temperaturze uciskała i jakoś jej nie chciał nosić na pierwszą naszą rocznicę zabrał mnie do jubilera i wybraliśmy obrączki płaskie , węższe trochę cała z żółtego złota z grawerami naszych imion i teraz nosi bez marudzenia   Poza tym wcześniej też chciałam z kamieniami ale cały czas tylko słyszałam , ze problem ze zmianą rozmiaru i zrezygnowałam.

A co sądzicie o teraźniejszej modzie noszenia złotych obrączek , na allegro jest tego mnóstwo kombinacja pierścionek+obrączka lub same złote obrączki ? _________________ Agnieszka & Michał | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Gafkuler Gość

| 

Wysłany: Pon 16 Gru 2013, 12:51    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| same złote są chyba najlepsze | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kingarej kandydat

| 

Wysłany: Pon 6 Paź 2014, 19:25    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Zwykłe złote będą chyba najbardziej praktyczne, warto wybrać taki model obrączek, żeby nawet po paru latach wyglądały jak nowe. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

tynka2506 maniak

| 

Wysłany: Pon 6 Paź 2014, 20:01    Temat postu:  | 
				     | 

| 

my wybraliśmy klasyczne obrączki z frezowaniami też mam z tyłu głowy gdzieś ten pomysł z drugą obrączką z samymi kamieniami taką cieniutką żeby , może kiedyś sie zdecyduje ... jak na razie czekam na obrączki z wielkim niecierpliwieniem już chce mieć je w domu a to jeszcze z miesiąc potrwa _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ZlotaLinia_com bywalec

| 

Wysłany: Sro 5 Lis 2014, 10:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Przecież zawsze można je w razie czego odnowić bez względu na to który rodzaj czy wzór wybierzemy,to tylko kwestia dobrego i zaufanego jubilera na który m możemy polegać? Faktem jest natomiast,że te z tradycyjnego złota są najbardziej popularne. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

tynka2506 maniak

| 

Wysłany: Pon 26 Sty 2015, 17:35    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U nas się pojawi problem jak się rozmiar palca zmieni bo nasze obrączki można powiększyć tylko raz... ale jak by już była taka sytuacja to przetopiłabym te obrączki i zrobiła takie same z tego złota ... mam jednak nadzieję , że takiej sytuacji nie będzie _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|