Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

kto na świadka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 141, 142, 143  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak sobie powertujesz temat..to zobaczysz jak było u mnie.. zmieniłam świadkową na niedługi czas przed ślubem. to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. ta która miała być świadkową nawet się nie pojawiła na ślubie..bo niby urażona.. a moja świadkowa spisała się na medal uśmiech

jesli masz się martwić czymkolwiek,zmień. bo to jest twój dzień, ty jesteś najważniejsza, i wszytko ma się kręcić wokół ciebie. twoje samopoczucie w tym dniu musi być bardzo dobre. nie czas i miejsca na dodatkowe niepotrzebne nerwy.

możesz spróbować porozmawiać z nią szczerze. może się wyjaśni i będzie ok uśmiech
powodzenia

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marylka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak właśnie mam zamiar zrobić. Chciałabym wyjaśnić to jej dziwne zachowanie, bo chyba bardziej niż zdenerwowało, to po prostu zabolało mnie takie zachowanie. Bądź co bądź znamy się jak łyse konie i zawsze mogłyśmy na sobie polegać.

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dorotam napisał:

jesli masz się martwić czymkolwiek,zmień. bo to jest twój dzień, ty jesteś najważniejsza, i wszytko ma się kręcić wokół ciebie. twoje samopoczucie w tym dniu musi być bardzo dobre.

Dorota ma rację. Masz jeszcze trochę czasu, więc warto się nad tym na spokojnie zastanowić.

Z innej beczki - strasznie mnie przytłacza myśl, że w dniu ślubu wszystko się musi kręcić wokół mnie smutny Nie cierpię takich sytuacji, więc zakładam z góry, że i moje dobre samopoczucie będzie nadszarpnięte. Nie mogli by Ci goście przyjść, pobawić się i wyjść? Ja to nawet wesela nie chciałam, ech Rolling Eyes
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama napisał:
Z innej beczki - strasznie mnie przytłacza myśl, że w dniu ślubu wszystko się musi kręcić wokół mnie smutny Nie cierpię takich sytuacji, więc zakładam z góry, że i moje dobre samopoczucie będzie nadszarpnięte. Nie mogli by Ci goście przyjść, pobawić się i wyjść? Ja to nawet wesela nie chciałam, ech Rolling Eyes

Wiesz siłą rzeczy młoda para jest na własnym weselu w centrum uwagi. Panna Młoda tym bardziej, niezależnie od pobudek kierujących gośćmi: czy jest w centrum uwagi, bo to jej dzień i to jej się należy, czy jest w centrum uwagi, bo ma ładną sukienkę/fryzurę/etc. Myślę, że w stresie, a później w ferworze zabawy, nawet nie zauważymy, że wszyscy na nas patrzą. uśmiech

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To, że patrzą najmniej mi przeszkadza, wiem, że będą uśmiechnięci, życzliwi i będą życzyć nam jak najlepiej. Bardziej mnie martwi to pogadanie z każdym, uściski, obtańcowanie wszystkich wujków, ech smutny
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki urok uśmiech

Powrót do góry
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas z początku miało świadkować dwóch mężczyzn czyli mój brat i brat mojego K ale po jakimś czasie stwierdziłam ze mój brat nie nadaje się na świadka wiec poprosiłam koleżankę a w sumie dziewczynę brata mojego K. i w ten sposób u nas świadkować będzie para Very Happy i uważam ze to jest dobre rozwiązanie bo oni się znają i nie będzie miedzi nimi jakieś krępacji Very Happy
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To bardzo dobre rozwiązanie uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie też była Para . to jest super rozwiązanie..byli z nami cały czas..a jednocześnie z sobą uśmiech

Powrót do góry
Agnes22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 5 Wrz 2010, 11:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marylka dorotam ma rację, jak się masz martwić w tak cudownym dniu czy Ci świadkowa nie wywinie jakiegoś przykrego numeru to już teraz zadbaj o kogoś innego. Potem będziesz żałować, że tak nie postąpiłaś. Ja na twoim miejscu bym nie ryzykowała.

"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 141, 142, 143  Następny
Strona 80 z 143

Skocz do: