|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Nie 20 Cze 2010, 19:40 Temat postu: |
|
|
| alligatorka napisał: | Ja sie zastanawiam czy przy dużym biuście taka suknia będzie dobrze wyglądać,
, moja kuzynka namawia mnie na suknie, która ma wyraźny dekolt bo twierdzi,że mam niezły biust i żeby go wyeksponować. Ja mam wątpliwości. |
Moim zdaniem - tak Tylko czy narzeczony przezyje taki głęboki dekolt?
Ja nie lubie tego zbierania materiału na biodrach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alligatorka kandydat

|
Wysłany: Nie 20 Cze 2010, 20:05 Temat postu: |
|
|
On przeżyje ale ta suknia to nie ta wybrana jeszcze, chodziło mi żeby dekolt pokazać o jakim mówię  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Nie 20 Cze 2010, 20:19 Temat postu: |
|
|
Ja lubie takie dekolty Zresztą tez mam sukienke na ramiączkach Z tego co czytałam, to panie biuściste dobrze wyglądaja w dekolcie w serduszko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 21 Cze 2010, 8:28 Temat postu: |
|
|
Duży biust z dużym dekoltem ładnie się komponuje Dla mnie przy większym rozmiarze to tylko sukienka z ramiączkami i wycięciem - gorset w tym wypadku nie wygląda ładnie, a ramiączka wysmuklają sylwetkę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:32 Temat postu: |
|
|
Ja też mam duży biust i duży dekolt przy sukience. Pani u której szyję sukienkę powiedziała, że jeśli się ma co pokazać to się pokazuje a jeśli nie to się chowa więc wybrałam pierwszą opcję  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sro 23 Cze 2010, 20:25 Temat postu: |
|
|
Z dużym biustem jest ten problem, że łatwo zrobić sobie wulgarny wizerunek. Ale wierzę, że forumki znają umiar  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Czw 24 Cze 2010, 8:33 Temat postu: |
|
|
ale pokazywac trzeba z umiarem;) ja byłam świadkiem takiego ślubu, gdzie dziewczyna miała duży biust pewnie z E czy wiecej i ona nie miała ramiączek do sukni z gorsetem i i podnisła ręczkę przy składniu życzeń przed kościołem i tak przypadkiem jej pierś znalazła się na zewnątrz, więc myślę, że każda z nas w tak ważny dla nas dzień nie chciałaby mieć takiej sytuacji.... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Czw 24 Cze 2010, 8:52 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, to nie jest tak,że mój biust "wychodzi" z sukienki, na to bym sobie nie pozwoliła. Zakładałam sukienki, które dekoltu nie miały wcale tzn piersi wcale nie było widać a ta którą wybrałam ma dekolt ale taki że jestem pewna ze pierś mi nie wyskoczy nawet podczas kankana  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sob 3 Lip 2010, 8:11 Temat postu: |
|
|
Mnie się marzy bez ramiączek, z dekoltem w serduszko, ale takie coś jak pokazujecie też mi sie podoba. Na szczęście nie mam ani gigantów, ani całkiem maluśkich, w dekoltach wyglądam dobrze, więc sądzę, że coś się dobierze i to tak, by nic nie wyskoczyło  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Sob 3 Lip 2010, 9:45 Temat postu: |
|
|
...a ja będę miała sukienkę z ramiączkami ,bo tak mi się podoba .Jakoś jestem sceptycznie nastawiona do takich z gołymi ramionami ,ale ja mam na to trochę konserwatywne poglądy no i poza tym zakochałam się w pewnym modelu kiecki i nic tego nie zmieni- padł wybór i już _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|