|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:48 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | Twój tyłek nie jej, niech się nie wtraca!
Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon Angela w Toruniu. W ogóle mam raczej pozytywne wrażenia po odwiedzinach w salonach, w jednym tylko była niezbyt miła obsługa, a tutaj wszystko grało. Co prawda nie spodobała mi się jej sugestia co do biżuterii, ale to kwestia gustu akurat | po prostu nigdy w życiu tam już nie pójdę takie same problemy okazuje się, miała koleżanka, która w tamtym roku szukała sukni ślubnej  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:49 Temat postu: |
|
|
Ja Wam cos powiem dziewczyny. 3 tygodnie temu byłam z mama na przymiarce. Przy zakupie sukni pani była cud, miód, do rany przyłóż.
A na przymiarce - już nie. Moja mama ostro się z nią ścięła, bo pani za czarta nie potrafiła zobaczyć, że sukienka jest krzywa
Tak więc - to, że panie sa super ultra miłe przy przymiarkach i kupowaniu, to nic nie znaczy
I część dziewczyn to potwierdzi, ale na szczęście nie jest to regułą  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:58 Temat postu: |
|
|
No cóż, wiadomo, że to nic nie znaczy, ale mam też na myśli to, że pani była kompetentna, jak na moje , doradziła moim zdaniem słusznie i jak w czymś mi nie było dobrze, to powiedziała wprost, ale uprzejmie - bez takich tekstów jak tu były przytaczane. I zaznaczam- to co mi doradziła nie było najdroższe :p żeby nie było _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:08 Temat postu: |
|
|
Stefciu - ja mój salon zachwalałam. Kobietka była świetna,nic nie narzucała, świetnie doradziła. Byłyśmy z mamą pod wrażeniem
A na przymiarce do mojej mamy warczała a do mnie "pani Ewuniu to, panie Ewuniu tamto"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
Bardziej miałam na myśli teksty przytaczane przez natie chodziło mi o to, że pani potrafiła zwrócić uwagę, że w czyms mi gorzej, coś mi mniej pasuje nieco bardziej... kulturalnie _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 6:50 Temat postu: |
|
|
Ta panie rzeczywiście ma z kultura na bakier Ja w jednym z salonów słyszałam co chwilkę "ale pani wielka, no ale pani wielka"
Wiec wiem jak miło czuła się Natie
A tylko chciałam pokazać, ze te panie sa miłe,ale czesto tylko do pewnego momentu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 7:29 Temat postu: |
|
|
jak już o salonach to ja mogę polecić w Częstochowie Casadę...z tym że wiem tylko jak to wyglądał podczas przymierzania...bo nie zdecydowałam się na zakup tam sukienki tylko model skopiowałam u mojej krawcowej.
ale obsługa była pierwsza klasa i chyba najfajnieszy salon w jakim byłam (a zwiedziłąm duuużo, zwłasza w Katowicach) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 8:50 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Ta panie rzeczywiście ma z kultura na bakier Ja w jednym z salonów słyszałam co chwilkę "ale pani wielka, no ale pani wielka"
Wiec wiem jak miło czuła się Natie
A tylko chciałam pokazać, ze te panie sa miłe,ale czesto tylko do pewnego momentu. | no miło się nie czułam, ale cóż.. a umowę to chyba będę podpisywała z narzeczonym, bo prawo skończył to się lepiej na tym zna, niż ja  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 10:16 Temat postu: |
|
|
Ja sama studiuję m.in prawo, więc sie nikogo nie pytałam Ale pamiętaj , żeby wziąć pokwitowanie! Ja się głośno domagałam. A mama wspomniała coś tam o studentce prawa, chyba żeby pani wiedziała i w razie czego nie kombinowała _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 14:27 Temat postu: |
|
|
cwaniary
jak Was czytam to też dochodzę do wniosku, ze nie będę się siliła na bycie miłą i będę wymagać kompetencji, jak mi coś ktoś obieca to lepiej, żeby dotrzymał słowa  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|