Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

za co kochacie swoje połówki?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 71, 72, 73  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kwiatus
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w końcu słynne powiedzenie brzmi: "Miłość jest ślepa" uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ehh.. wiecie, to jest toczenie bojów o to samo. Ile razy mozna? Dzis miał jakiegos diabła za skórą bo ni stąd ni zowąd wyskoczył mi z tekstem ze on to brązowego garnituru nie chce i kupi czarny Evil or Very Mad I choc tlumaczylam mu tysiac razy ze nikt go na siłe w brąz nie ubiera - chce tylko by przymierzył kilka odcieni by sie przekonac czy jest mu w tym zle/dobrze... To nie - foch i juz. I awantura..az pojechałam mu od tępych baranów Evil or Very Mad Ile razy mozna powtarzac? Mowie i mowie a on nie słucha a pozniej jest wielce zaskoczony.. Rolling Eyes
Wiec dzis foch. i to z mojej strony. Koniec tego dobrego. nie bede prosiła 5 razy o to samo. Nie przymierzy brązu? Kupi czarny pierwszy lepszy? To bedzie musial kupic drugi bo ja sie z nim w takim czyms nie pokaze.
On wszystko zostawia na ostatnia chwile. Od pol roku ma sie zajac zarezerwowaniem auta do slubu - myslicie ze chociaz poszukal? On chyba ma nadzieje ze pojedziemy jego staruśkim fordem! Evil or Very Mad O nie! mowy nie ma! Najwyzej bedzie płacił 1000zł za limuzyne bo tylko to białe szkaradzctwo zostanie niewynajęte na tydzien przed datą Mad
Po prostu rece opadają..

a to jest moj foch własnie...

guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój M. też wszystko zostawia na ostaniom chwilę. Jak coś zaczynam mu przypominać trochę mocniej, to wmawia mi, że panikuję... Z garniturem też toczyliśmy bój, bo on uparł sie, że do ślubu pójdzie w jasnym garniturze - ja coś takiego uważam za najgorsze szkaradztwo, toleruję jasny garnitur tylko lniany, a tu takiego nie widziałam. Nagadałam mu, że z facetem, który wygląda jak lodziarz. I... po wielu bojach udało sie, będzie ciemny garnitur, kolor jeszcze nie jest ostateczni wybrany, jaki nam się spodoba taki kupimy.

Więc Liziii spokojnie, my kobiety mamy siłę przekonywania!wykrzyknik
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii napisał:

a to jest moj foch własnie...

foch mnie rozwalił.
Powrót do góry
florzak
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo ten foch jest zajebiaszczy uśmiech pokazał mi się dopiero na ekranie.
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

foch jest najlepszy jeszcze z przytupem i z pół obrotu Twisted Evil

Liziii, jak to mówi ktoś ode mnie z ferajny: nie daj się, a zesraj się. facet sam musi dojść do wniosku co jest najlepsze dla niego, a przekonywać go możesz tylko spokojnie i argumentami nie do przejścia, bo inaczej zawsze się wywinie Cool
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 2:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

juz ja go nie bede przekonywac. Masz racje metka - wywinie sie jak go przycisne. Wiec teraz taktyka na czytanie ze zrozumieniem. Napisze mu karteczke co ma jeszcze załatwic i do kiedy. Niech przeczyta kilka razy, poduma nad tym... Moze do niego dotrze?

Foch jest bajerancki Mr. Green i powiem Wam ze w wiekszosci przypadkow konczy klotnie oczko Bo jak walne M takiego focha na gg to facet wymięka lol ale dzis ja nie wymiękłam! Evil or Very Mad
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="metka"]foch jest najlepszy jeszcze z przytupem i z pół obrotu Twisted Evil

i z piacha w oku Twisted Evil Jak to bylo? "Mow mi Diego ,wladca piachy i siniaka" Very Happy Twisted Evil Ja na mojego raz wrzasnelam. Az usiadl bo takich decybeli wtedy dostalam ze az psy uciekly od stol
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja sobie tego focha wrzuciłam na opis na gg Cool a co! z dopiskiem "wszyscy kłamią".

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
yagna
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ten foch jest ekstra:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 71, 72, 73  Następny
Strona 67 z 73

Skocz do: