Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pończochy, podwiązki czy rajstopki ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Coni
guru
guru

PostWysłany: Sro 16 Cze 2010, 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

metka napisał:

no to uff, bo myślałam, że tylko ja mam takie przeświadczenie uśmiech
biały kolor do mnie nie przemawia w tym przypadku, w dodatku optycznie pogrubia... wystarczy, że i tak mam nadprogramowe kg., dodatkowych mi nie potrzeba Wink

Nie tylko Ty Metko, nie tylko Ty uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 16 Cze 2010, 13:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Damo naprawdę chcesz rajstopy? Jak pomyśle, jakie bedą ceregiele w toalecie - trzeba mi bedzie pomocy przy trzymaniu sukienki, halki ola Boga

he he, ja sobie wciaz nie moge tego wyobrazic, bedzie smiesznie język trzeba obrac jakis dobry sposob na ta toalete.

ja chyba tez postawie na samonosne a awaryjnie zwykłe.tylko zastanawiam sie czy kupować pas -w zyciu nie nosilam kwaśny i nad tym kolorem ale mimo wszystko chyba biale bardziej mi pasuja do subtelnego wizerunku PM tylko to pogrubianie mnie martwi Confused . A jak dobrac rozmiar ponczoch (ja nie nosze na codzień
) ma byc taki sam jak rajstop pytajnik
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wybieram pończochy tylko te samonośne a nie z pasem uśmiech Oczywiście kolor biały bo będzie pasował do butów i sukienki.

Powrót do góry
chrupka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy będę niekonwencjonalna, ale nie zamierzam zakładać żadnych rajstop ani pończoch. Buty chcę mieć z odkrytymi palcami, a do takich rajstopy założyć to bez sensu. A jeśli ktoś nie wie jaki kolor to pomyślcie ile razy będzie wyrażnie widać spod długiej sukni czy są białe, beżowe czy ecru?pytajnik
Powrót do góry
karola40sz
Gość

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja na znak protestu nie ogolę nóg język Nie lubię ,nie będzie mi się chciało i i tak nie będzie widać.Poza tym jak obgole szkity to na konkursie tam gdzie młody maca po kolanie mnie nie pozna ;p
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chrupka napisał:
Nie wiem czy będę niekonwencjonalna, ale nie zamierzam zakładać żadnych rajstop ani pończoch. Buty chcę mieć z odkrytymi palcami, a do takich rajstopy założyć to bez sensu. A jeśli ktoś nie wie jaki kolor to pomyślcie ile razy będzie wyrażnie widać spod długiej sukni czy są białe, beżowe czy ecru?pytajnik

na przyjęciu pewnie nikt nawet nie zwróci uwagi, jaki jest kolor pończoch. ale na zdjeciach moze wyjść, niektórym się to nie spodoba. że nie tak, wygląda, że nie ten efekt... ja też mam zamiar mieć z odkrytymi palcami, wszystkie szpilki takie mam, bo mi w nich najwygodniej i zawsze chodzę albo bez rajstop, albo w beżowych kabaretkach. nie wygląda to źle Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kasiula
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się pończoszki będzie widać na zdjęciach. Ja buty będę miała zakryte więc jeden problem z głowy uśmiech

Powrót do góry
ania123
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karola40sz napisał:
To ja na znak protestu nie ogolę nóg język Nie lubię ,nie będzie mi się chciało i i tak nie będzie widać.Poza tym jak obgole szkity to na konkursie tam gdzie młody maca po kolanie mnie nie pozna ;p

karola dobre uśmiechnięty uśmiechnięty uśmiechnięty
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 23 Cze 2010, 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kasiula napisał:
Zgadzam się pończoszki będzie widać na zdjęciach. Ja buty będę miała zakryte więc jeden problem z głowy uśmiech

pończochy tak. szczególnie białe. moje kabaretki tak średnio, ktoś może pomyśleć, że mam gołe nogi. choć wątpię, bo goła noga się inaczej 'zachowuje' w rajstopach/pończochach i bez. przynajmniej moja. ja się nie przejmuję. mi wygodnie jak coś mam na nogach Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kiewka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 25 Cze 2010, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja musz ekupic rajstopki. Biale bo w zyciu wiecej takich nie bede nosic.
Jeszce nie wiem klasyk czy kabaretki ale to wyjdzie w przy zakupie.
Ogolnie to malo tego w sklepach. Liczylam na wiekszy wybor.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 7 z 60

Skocz do: