|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
0laaa początkujący
|
Wysłany: Czw 28 Kwi 2022, 11:56 Temat postu: |
|
|
Ciąża to poważny krok w życiu każdej kobiety. Jeśli ktoś nie jest gotowy to powinien skorzystać z zabiegu aborcja Czechy w renomowanej klinice. |
|
Powrót do góry |
|
|
KlinikaStonava początkujący
|
Wysłany: Pią 29 Kwi 2022, 8:24 Temat postu: |
|
|
Wiecie jak jest.. my kobiety jesteśmy ciągle wpisywane w jakieś ramy oraz niepotrzebne słowa " muszę" "należy" etc.. nie chcesz dziecka? Jedź do Klinika Stonava |
|
Powrót do góry |
|
|
pomagamy początkujący
|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2022, 9:11 Temat postu: |
|
|
Może skuteczna antykoncepcja Cię zrelaksuje i poprawi libido? Zobacz na Aborcja Czechy |
|
Powrót do góry |
|
|
amelli5 początkujący
|
Wysłany: Wto 3 Maj 2022, 9:55 Temat postu: |
|
|
Warto przeczytać rzetelne informacje na stronie klinika Stonava |
|
Powrót do góry |
|
|
martyka25 początkujący
|
Wysłany: Czw 5 Maj 2022, 10:34 Temat postu: |
|
|
Klinika Stonava - pomagają i nie pytają o powód decyzji o usunięciu. Szczerze polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
forest.windler początkujący
|
Wysłany: Czw 19 Maj 2022, 18:44 Temat postu: |
|
|
Kochane, warto skorzystać w kalkulatora miesiączki - https://www.mamazone.pl/kalkulatory/kalkulator-miesiaczkowy/ dzięki niemu wiem, kiedy zacznie mi sie okres, a co najważniejsze kiedy wystąpią dni płodne. Miesiączka (menstruacja, krwawienie miesięczne) to cykliczne, comiesięczne zjawisko złuszczania się nabłonka macicy. W jego wyniku dochodzi do krwawienia z pochwy. Czas trwania okresu to średnio 4-5 dni, choć są kobiety, które krwawią tylko przez 3 dni lub przez 7 dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
arvena uzależniony
|
Wysłany: Sob 21 Maj 2022, 13:39 Temat postu: |
|
|
Ja jednak wolę swoje tabletki, dostałam teraz taką nowość jeśli chodzi o antykoncepcję hormonalną bo tam w składzie jest estetrol, jest doskonale tolerowany bo naturalnie występuje naturalnie u każdego z nas w okresie płodowym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|