|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 9:57 Temat postu: |
|
|
czemu nie do ślubu?? krawat jak każdy inny  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 10:05 Temat postu: |
|
|
Może dlatego że mężczyzna nie wygląda na typowo ślubnego
A mi ani mojemu K. na tym nie zależy. K. nawet nie chce kwiatka do butonierki Nie musi być wydać z kilometra że idzie pan młody bo ma jasną haftowaną kamizelkę i fular. Ani nie musi się wyróżniać z tłumu gości, bo wesele jest nieduże i na pewno każdy gość będzie wiedział kto jest panem młodym Mój mężczyzna ma wyglądać pięknie, a wyróżniać go będzie klasyczna elegancja do której jak ulał pasuje czarny krawat  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 10:46 Temat postu: |
|
|
zgadzam się z Tobą, Juliette nasz mężczyzna ma wyglądać elegancko i schludnie, a nie typowo ślubnie. czarny śledź to klasyka. poza tym, tylko idiota nie będzie wiedział kto jest Panem Młodym  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 10:51 Temat postu: |
|
|
mi się też nie podobaja kwiaty w butonierce i chyba mój A. też takowego mieć nie będzie Nie wydaje mi się, żeby ktoś Go pomylił z gościem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 11:28 Temat postu: |
|
|
elegancja elegancją ale slubne kamizelki tez są eleganckie. i nikt mi nie powie ze nie. Bo są. co najwyzej mogą sie nie podobac Ale to juz ze wszystkim tak bywa
Kwestia czego kto oczekuje.
A co do mylenia pana mlodego z goscmi..no coz. To juz obciach na konto gosci  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 14:29 Temat postu: |
|
|
Po prostu jak dla mnie śledzik jest bardziej sportowy niż elegancki i pasuje mi na inne okazje niż ślub.
Ja się właśnie zastanawiam co gorsze czy kwiatek w butonierce czy chusteczka? _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 14:50 Temat postu: |
|
|
a to nie podobają sie wam butonierki? Mnie jakos tak zawsze zauroczały..wszak to zywy kwiat
ten skrawek ktory sie wklada do kieszonki tez mamy w komplecie z kamizelką, ale nie widzi mi sie.. (bo chyba nie zaklada sie obu rzeczy, prawda?). poza tym podoba mi sie ze to tworzy taki komplet z wiazanka panny mlodej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 18:47 Temat postu: |
|
|
ja zostawię Jackowi wolną rękę. jak będzie chciał mieć chusteczkę to niech ma chusteczkę, jak kwiatka to będzie miał kwiatka. mnie to ani ziąbi, ani grzeje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 22:14 Temat postu: |
|
|
a jeszcze zapytam - do kamizelki byla dolaczona taka chusteczka ale ona jest jakby wszyta w kartonik. I nie wydaje mi sie by nalezalo go odrywac. Tylko ze ta "kieszonka" w marynarce jest płytsza i sie to nie miesci.
Czy kieszonke moze nalezy rozpruc bo ją zaszywają fabrycznie? Czy moze ten nowszy typ garniturow ma takie kieszonki i te chusteczke moge sobie w **** wsadzic bo w kieszonke nie wejdzie?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 23:02 Temat postu: |
|
|
| florzak napisał: | Po prostu jak dla mnie śledzik jest bardziej sportowy niż elegancki i pasuje mi na inne okazje niż ślub.
Ja się właśnie zastanawiam co gorsze czy kwiatek w butonierce czy chusteczka? |
a może NIC Dlaczego miałabym zdobić mojego faceta kwiatkami, nie rozumiem Może to tradycja i tak się powinno, ale ja tam będę Go wolała w odświętnym garniaku, kamizelce i muszniku i kwiat uważam za zbędny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|