|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mangorem bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
MaciejSkala początkujący
|
Wysłany: Pon 28 Paź 2019, 12:39 Temat postu: |
|
|
W tej chwili sizzling hot deluxe z https://grysloty.com/sizzling-hot-deluxe.html to moja ulubiona gra. Jeśli nigdy nie grałeś w żadne automaty, to świetny sposób na rozpoczęcie i wypróbowanie. Naprawdę uwielbiam to, jak łatwe i przyjemne jest to, i jak może zapewnić Ci ogromną ilość pieniędzy. Naprawdę to uwielbiam i polecam każdemu |
|
Powrót do góry |
|
|
karinabolek kandydat
|
Wysłany: Pią 29 Lis 2019, 12:36 Temat postu: |
|
|
My bardzo lubimy grać w gry planszowe, także mamy sporo w naszej kolekcji. |
|
Powrót do góry |
|
|
volkman.seamusa początkujący
|
Wysłany: Pią 13 Gru 2019, 13:12 Temat postu: |
|
|
Gry planszowe to świetny sposób na spędzanie czasu, taka forma zabawy jest odpowiednia dla każdego, niezależnie od wieku. |
|
Powrót do góry |
|
|
lila87 kandydat
|
Wysłany: Czw 23 Sty 2020, 13:54 Temat postu: |
|
|
U nas jeżeli chodzi o gry planszowe, to lubimy grać, tak samo jak gry karciane takie jak Dobble . Rewelacyjnie można się przy tych grach bawić i spędzać czas. Wolę takie spędzanie czasu niż konsola. |
|
Powrót do góry |
|
|
marekwisniewski0 kandydat
|
Wysłany: Wto 30 Mar 2021, 10:18 Temat postu: |
|
|
My lubimy grać w gry planszowe, ale przy małych dzieciach nie mamy na to czasu. _________________ bezpłatne ogłoszenia |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Pią 9 Kwi 2021, 11:10 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam sie nad zakupem jakiś gier planszowych, jednak nie wiem na co sie zdecydować. Co jest dobre na początek?
skanery 3d |
|
Powrót do góry |
|
|
dschamberger początkujący
|
Wysłany: Pią 30 Kwi 2021, 12:36 Temat postu: |
|
|
Zgodzę się! Gdy planszowe mogą zintegrować całą rodzinę. |
|
Powrót do góry |
|
|
okruszynka kandydat
|
Wysłany: Wto 4 Maj 2021, 12:41 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam Catan, Carcanssone i 7 cudów świata. Znacie te gry? |
|
Powrót do góry |
|
|
sdamore początkujący
|
Wysłany: Sro 17 Maj 2023, 16:42 Temat postu: |
|
|
A czy gracie również na konsoli itp? W sieci znalazłam ten pomocny wpis ponieważ mam wiele pytań odnośnie dodatkowych dysków do PS5 - https://siechnice.com.pl/news/dodatkowe-dyski-do-ps5-jakie-szanse-i-mozliwosci-daja-graczom korzystaliście? Bardzo wiele gier, wydanych nawet na tradycyjnych, fizycznych nośnikach, wymaga zainstalowania większości swoich plików na dysku twardym. W dodatku wszelkie łatki i dodatki też potrafią zajmować bardzo dużo miejsca. W dobie cyfrowego zakupu gier koniecznością jest pobranie ich w całości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|