|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juliette guru

|
Wysłany: Wto 6 Lip 2010, 18:03 Temat postu: Re: smoking |
|
|
| adrianszcz napisał: | Smoking przez swój krój, czyli długie smokingowe klapy i nisko zapięty guzik wysmukla sylwetkę, zatem jestes w bledzie pisząc, że dobrze wygląda tylko na wysokich mężczyznach! |
Ale jednocześnie do smokingu przypisana jest muszka, która zdecydowanie skraca sylwetkę w przeciwieństwie do krawata. A garnitur również nie musi mieć krótkich klap i wysoko zapiętego guzika. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Czw 8 Lip 2010, 23:08 Temat postu: |
|
|
zobaczcie co dziś znalazłam
|
 |
MonaLisa kandydat

|
Wysłany: Sob 10 Lip 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
metka bombowe! szczególnie ten superbohater - mój mężczyzna byłby zachwycony
mimo to wydaje mi się, że to bardziej na co dzień niż do garnituru ślubnego. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić mojego pana młodego odpicowanego, ubranego w super-elegancki ślubny garnitur z Giacomo Conti z przyczepionym do klapy np ludzikiem z lego hihi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Sob 10 Lip 2010, 21:49 Temat postu: |
|
|
o ja nie mogę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Sob 10 Lip 2010, 22:09 Temat postu: |
|
|
Dobre szczególnie ta klatka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maartusiaa_87 maniak

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2010, 10:02 Temat postu: |
|
|
ha ha ha super  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2010, 16:38 Temat postu: |
|
|
a mnie sie to zupelnie nie podoba... takie odpustowe (takie mi sie nasuwa skojarzenie).. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2010, 16:41 Temat postu: |
|
|
śmieszne.... ale rzeczywiście trochę odpustowe...
i jakoś nie mogłabym przypasować tego do żadnej okazji...
popatrzeć sobie tylko można  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2010, 17:10 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | | a mnie sie to zupelnie nie podoba... takie odpustowe (takie mi sie nasuwa skojarzenie).. |
Liziii, popatrz na to z przymrużeniem oka, a nie jako przykład do naśladowania chyba nie sądzisz, że ktoś mógłby na poważnie coś takiego założyć?
choć pewnie chodzą po świecie tak oryginalne męskie elementy, że tego typu ozdoba im nie straszna  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2010, 19:33 Temat postu: |
|
|
| metka napisał: | | Liziii napisał: | | a mnie sie to zupelnie nie podoba... takie odpustowe (takie mi sie nasuwa skojarzenie).. |
Liziii, popatrz na to z przymrużeniem oka, a nie jako przykład do naśladowania chyba nie sądzisz, że ktoś mógłby na poważnie coś takiego założyć?
choć pewnie chodzą po świecie tak oryginalne męskie elementy, że tego typu ozdoba im nie straszna  |
Ale ja patrzylam z przymruzeniem oka Niemniej nie podoba mi sie to zupelnie, nawet w humorystycznym pryzmacie. Pewnie taki T. Jacykow poeksperymentowalby z takimi aplikacjami.. dla mnie to kosmiczne i fe  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|