|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasi_a bywalec

|
Wysłany: Pon 21 Cze 2010, 17:28 Temat postu: |
|
|
Ja rozważałam kupno używanej sukni ale mojej wymarzonej nie było nigdzie w odpowiadającym mi kolorze i rozmiarze dlatego kupiłam nową ale jakbym trafiła na odpowiedni egzemplarz, to bym się na pewno za długo nie zastanawiała  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kingusia87 kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
alligatorka kandydat

|
Wysłany: Pon 26 Lip 2010, 10:48 Temat postu: |
|
|
| Ładną suknię miałaś, cena też dobra |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agadka kandydat

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 21:02 Temat postu: |
|
|
ja tez sie zastanawiam nad uzywana a powiem dlaczego...
EBAY!! ja chce widziec jak osoba w niej wyglada na weselu jak sie zachowuje w tancu itd.
mysle ze jak znajde odpowiednia to sie zdecyduje jak nie to uszyje na miare... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 15:48 Temat postu: |
|
|
ja na pewno kupię używaną suknię bo nie uśmiecha mi się wydać 2 tys na coś co założę na kilka godzin. Nie robimy wesela więc nawet nie bedzie okazji żeby mozna mnie było podziwiać w tej sukni. Nie widzę nic złego w używanej sukni, przynajmniej nie będzie mi szkoda gdy ja zniszcze podczas sesji foto _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 17:37 Temat postu: |
|
|
Ja gdyby nie fakt że znalazłam tanią krawcową też kupowałabym uzywaną
monik@ piszesz że nie będzie Ci szkoda gdy zniszczysz suknię podczas sesji czyżbyście planowali bardziej ekstremalną sesję? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rakolada kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:31 Temat postu: |
|
|
Ja na pewno będę wypożyczać albo kupię używaną, względy finansowe a poza tym myślę, że to fajnie mieć na sobie coś co ma już szczęśliwe wspomnienia na koncie
W piątek idę się wstępnie rozejrzeć do komisu Wiecie może ile kosztuje wypożyczenie sukni, przeciętnie? Jakie warunki są ok dla Was, a jakie uważacie za zdzierstwo. Może na coś muszę zwrócić szczególną uwagę? _________________
;
; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:39 Temat postu: |
|
|
Ja sukienki nie szukałam w komisie, bo jestem na to za duża. Ale moje 2 bratowe miały wypożyczone suknie ślubne
Ostatnia - 2 lata temu. Za wypożyczenie zapłaciła 1500zł. I dlatego ja kupiłam. Zapłacę ciut więcej i będę mieć swoją na własność  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 13:42 Temat postu: |
|
|
Ja za kupno zapłaciłam 1300! I nie kupiłam jej dlatego, że tak tanio, choć byl to argument, ale była piękna i idealnie na mnie dopasowana _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 15:37 Temat postu: |
|
|
jedną z sesji zdjęciowych planuję w tym miejscu
będę musiała wejść na tą górkę _________________