|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aga88 gaduła
|
Wysłany: Wto 19 Sie 2014, 12:58 Temat postu: |
|
|
U nas pomysł na plener stał się inspiracją do całego wesela w zimie
Przeglądają internet znalazłam cudne zdjęcia pary na białej łące na tle pokrytego śniegiem zagajnika
Zdjęcia proste, romantyczne, niepowtarzalne klimatyczne i przede wszystkim nie "ustawiane" bo tego chcemy uniknąć.
Więc my planujemy znaleźć gdzieś w okolicy łąkę pokrytą śniegiem i tam zrobić parę mroźnych fotek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
azbik początkujący
|
Wysłany: Czw 16 Paź 2014, 20:31 Temat postu: |
|
|
Dużo zależy od Pary Młodej nie można zwalać wszystkiego na fotografa. Niektórzy po prostu nie czują się swobodnie przed aparatem, a na zdjęciach niestety to widać. |
|
Powrót do góry |
|
|
roko20 bywalec
|
Wysłany: Pon 16 Lut 2015, 21:30 Temat postu: |
|
|
aga88 napisał: | U nas pomysł na plener stał się inspiracją do całego wesela w zimie
Przeglądają internet znalazłam cudne zdjęcia pary na białej łące na tle pokrytego śniegiem zagajnika
Zdjęcia proste, romantyczne, niepowtarzalne klimatyczne i przede wszystkim nie "ustawiane" bo tego chcemy uniknąć.
Więc my planujemy znaleźć gdzieś w okolicy łąkę pokrytą śniegiem i tam zrobić parę mroźnych fotek |
W tym roku, ciężko o ładną pokrywę śnieżną do zdjęć. |
|
Powrót do góry |
|
|
roko20 bywalec
|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 20:50 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie robiłem sesję plenerową. Mieliśmy zrobić sesję zimową ze śniegiem. Oczywiście w tym roku było o to bardzo trudno i co... i akurat trafiliśmy na piękną słoneczna pogodę, pojechaliśmy do lasu buczynowego i niesamowicie było tam pięknie. Można powiedzieć, że sesja była w jesiennym stylu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
aga88 gaduła
|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 21:11 Temat postu: |
|
|
Jak trzeba będzie to pojedziemy w góry ale śnieg znajdziemy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasiulka59 gaduła
|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 21:52 Temat postu: |
|
|
Co do sesji myślimy o parku i zamku w Pszczynie Tylko oklepane troszkę;/ _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
|
geoAsia uzależniony
|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 21:59 Temat postu: |
|
|
Jak byś mieszkała bliżej to proponowałabym raczej zamek w Mosznej, ale z małopolskiego to daleko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasiulka59 gaduła
|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 23:41 Temat postu: |
|
|
Dzięki Wielkie Dzięki tego pałacu szukałam widziałam zdjęcia u fotografa którego nie zatrudniliśmy a nie chciał nam zdradzić gdzie to jest Niestety jest od nas 2 godziny drogi ;/ więc myślę czy jest sens tam jechać ale by mieć wyjątkowe fotografie chyba warto _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
|
AniaJaca kandydat
|
Wysłany: Pon 29 Mar 2021, 15:24 Temat postu: |
|
|
Wejdz na bloga do https://www.studiokadru.pl/ tam są całe sesje , może aurat cos wpadnie wam w oko _________________ Ania |
|
Powrót do góry |
|
|
Sezeck początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|