|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Dokładnie natie Nasze zdania sa bardzo subiektywne
Ja też wybrałam sukienkę, której nikt poza mną nie wybrał (nawet w salonie jako jedyna się na nią zdecydowałam), ale wiem, że to ta i koniec
Gosiu - ja wole prostsze sukienki, nie podobają mi sie takie doły, i ja wybrałabym ją na ślub zima. Te pierzaste falbany kojarzą mi się ze śniegiem - i co zrobisz, nic
Zrobisz tak, żeby Tobie i tylko Tobie pasowało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agrafka gaduła

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 22:04 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Zrobisz tak, żeby Tobie i tylko Tobie pasowało  |
Racja, tylko, nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja chciałabym się podobać również gościom. Wiadomo - nie dogodzi się wszystkim, jednak jeśli tu na forum zdania nie są podzielone, podobnie może być na ślubie. _________________
http://wiesz-wiecej.pl/wesele.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 22:53 Temat postu: |
|
|
Gosiu, ja także jestem fanką skromnych sukienek
jeśli -jak piszesz- czujesz się w niej dobrze w takim razie nie widze nic przeciwko zeby jej nie zakladac. chodzi o to zebys Ty sie w niej czuła piękna ale rzeczywiscie- tak jak dziewczyny pisały- masz piękną talię! ja bym ją podkresliłą zostawiając górę sukienki a doł jakis prosty bym wybrała...hmmm
a powiedz, jak wogole czulas sie w innych fasonach, krojach?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 22:54 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Miss sukienka do Twojej figury w ogóle nie pasuje. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia661062 kandydat

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 9:51 Temat postu: |
|
|
n o właśnie w takich dopasowanych bardzo źle się czułam...a w tej czuje się;
-wyjątkowa
-adekwatnie do swojego wieku
- zgrabna
-i pasuje do mojego charakteru....myślę że wyglądam w niej dobrze....a na pewno tak się czuje....ja myślę że trzeba być obiektywnym a nie tylko twierdzić że proste suknie są śliczne i idealne dla wszystkich pozdrawiam.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 9:58 Temat postu: |
|
|
może zdjęcie nie oddaje dobrze rzeczywistości _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 12:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli tak sie czujesz, jak mówisz, to bierz. Cóż, często opinie są naznaczone gustami, ale akurat tutaj opierałyśmy się na tym, jak naszym zdaniem wyglądasz w tej sukience. Czasem jakaś dziewczyna wystąpi w bogatej, która mi się nie podoba generalnie, ale mogę uznać, że na danej dziewczynie świetnie pasuje _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 12:52 Temat postu: |
|
|
| agrafka napisał: | | ewqa04 napisał: | Zrobisz tak, żeby Tobie i tylko Tobie pasowało  |
Racja, tylko, nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja chciałabym się podobać również gościom. Wiadomo - nie dogodzi się wszystkim, jednak jeśli tu na forum zdania nie są podzielone, podobnie może być na ślubie. | ale najważniejsze to podobać się sobie, a nie gościom a oni na pewno będą zachwyceni każdą sukienką, bo przecież dodatkowo jest jeszcze piekny makijaż, welon, fryzura.. i kazda panna młoda wygląda przeslicznie:) _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 13:43 Temat postu: |
|
|
Ja przy wyborze sukienki, absolutnie nie sugerowałam się tym, czy moim gościom się ona spodoba. Bo jest fizycznie niemożliwe, aby każdy powiedział "och, tak, jest zniewalająco piękna".
Jeśli ja jestem pewna swojego wyglądu, wiem, że to co wybralam do mnie pasuje i pokresla moje atuty, to wiem, że bedę pieknie wyglądać A goście niech się dobrze bawią na weselu, wznoszą toasty za nasze zdrowie, a o mojej sukience moga myśleć co im się żywnie podoba Bo i tak nie mają na nic wpływu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|