|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 18:08 Temat postu: |
|
|
asik napisał: | welonik chciałabym wpiąć dosłownie na 2 minuty |
Co się będziesz wygłupiać z welonikiem - rzucaj podwiązką  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martylda maniak

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 18:56 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: |
Co się będziesz wygłupiać z welonikiem - rzucaj podwiązką  |
O tym samym pomyślałam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lija bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:30 Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanie, które nurtuje mnie już od jakiegoś czasu. Nie macie wrażenia, że welon taki nawet średniej długości czyt. do połowy pleców mniej więcej, skraca sylwetkę? Kojarzy mi się to podobnie jak bardzo długie, rozpuszczone włosy u niskich osób. Bo generalnie o niskie osoby mi chodzi
Nie wiem, czy moje pytanie nie wynika trochę z faktu, że coraz bardziej zaczynają mi się podobać wszelkiego rodzaju kwiaty, opaski itp., których niekiedy nie sposób połączyć z welonem i sama próbuję się przekonać, że welon by mi nie pasował...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:39 Temat postu: |
|
|
lija napisał: | Nie macie wrażenia, że welon taki nawet średniej długości czyt. do połowy pleców mniej więcej, skraca sylwetkę? Kojarzy mi się to podobnie jak bardzo długie, rozpuszczone włosy u niskich osób. Bo generalnie o niskie osoby mi chodzi |
Ja nie ma takiego wrażenia chyba gorsze są długie welony, w których czasem "gubi" się sylwetka i zatracają proporcje. Ale nie ukrywajmy - najwięcej zależy tu od kroju sukienki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lija bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:41 Temat postu: |
|
|
Nie no, długiego nawet nie biorę pod uwagę U kogoś mi się baaaardzo podobają, ale sama bym zginęła w takim. I nawet nie muszę mierzyć, żeby wiedzieć, że źle bym się czuła - taka przytłoczona  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:01 Temat postu: |
|
|
heart_bibish wysłałam Ci wiadomość na priv bo nie mogę spać przez te Twoje kwiatki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:32 Temat postu: |
|
|
Freya napisał: | heart_bibish wysłałam Ci wiadomość na priv bo nie mogę spać przez te Twoje kwiatki  |
ha ha odpisałam nie chciałam Cię wpędzić w bezsenność ! Mam nadzieję że dzisiaj będziesz spała spokojnie
Nawiązując do tematu mam świeżutki stoik wykonany na zamówienie wraz z bukietem w bieli i złocie. Na zdjęciu moja siostra ( trochę przesadziła z photoshopem ) o alabastrowej skórze  W każdym razie stroiki i bukiet nietknięte photoshopem Myślę, że taka stylistyka jak najbardziej pasuje do zimowych i wczesno-wiosennych ślubów
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:52 Temat postu: |
|
|
heart_bibish napisał: | Freya napisał: | heart_bibish wysłałam Ci wiadomość na priv bo nie mogę spać przez te Twoje kwiatki  |
ha ha odpisałam nie chciałam Cię wpędzić w bezsenność ! Mam nadzieję że dzisiaj będziesz spała spokojnie
Nawiązując do tematu mam świeżutki stoik wykonany na zamówienie wraz z bukietem w bieli i złocie. Na zdjęciu moja siostra ( trochę przesadziła z photoshopem ) o alabastrowej skórze  W każdym razie stroiki i bukiet nietknięte photoshopem Myślę, że taka stylistyka jak najbardziej pasuje do zimowych i wczesno-wiosennych ślubów
 |
Obawiam się, że jednak nie będę ale jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź.
Na samym początku chciałam kwiat+welon. potem stwierdziłam, że bardziej wyniosły będzie pięknie połyskujący stroik. Ale Twoje kwiaty to 2w1 więc teraz moja wizja jest kompletna.
Nowy stroik bardzo ładny - myślę, że na jesienny ślub też się świetnie nadaje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Nie 11 Mar 2012, 21:15 Temat postu: |
|
|
heart_bibish piękny ten biały kwiat. Faktycznie troszkę inaczj się układa ale... zakochałam się masz niesamowity talent! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|