Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

co na głowę - welon , kapelusz , kwiaty....??
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 90, 91, 92  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

asik napisał:
welonik chciałabym wpiąć dosłownie na 2 minuty

Co się będziesz wygłupiać z welonikiem - rzucaj podwiązką Smile
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 18:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:

Co się będziesz wygłupiać z welonikiem - rzucaj podwiązką Smile

O tym samym pomyślałam język

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lija
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie, które nurtuje mnie już od jakiegoś czasu. Nie macie wrażenia, że welon taki nawet średniej długości czyt. do połowy pleców mniej więcej, skraca sylwetkę? Kojarzy mi się to podobnie jak bardzo długie, rozpuszczone włosy u niskich osób. Bo generalnie o niskie osoby mi chodzi Smile

Nie wiem, czy moje pytanie nie wynika trochę z faktu, że coraz bardziej zaczynają mi się podobać wszelkiego rodzaju kwiaty, opaski itp., których niekiedy nie sposób połączyć z welonem i sama próbuję się przekonać, że welon by mi nie pasował... Rolling Eyes
guru
guru

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lija napisał:
Nie macie wrażenia, że welon taki nawet średniej długości czyt. do połowy pleców mniej więcej, skraca sylwetkę? Kojarzy mi się to podobnie jak bardzo długie, rozpuszczone włosy u niskich osób. Bo generalnie o niskie osoby mi chodzi Smile

Ja nie ma takiego wrażenia Smile chyba gorsze są długie welony, w których czasem "gubi" się sylwetka i zatracają proporcje. Ale nie ukrywajmy - najwięcej zależy tu od kroju sukienki uśmiech
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie no, długiego nawet nie biorę pod uwagę Very Happy U kogoś mi się baaaardzo podobają, ale sama bym zginęła w takim. I nawet nie muszę mierzyć, żeby wiedzieć, że źle bym się czuła - taka przytłoczona Wink
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heart_bibish wysłałam Ci wiadomość na priv bo nie mogę spać przez te Twoje kwiatki język
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Freya napisał:
heart_bibish wysłałam Ci wiadomość na priv bo nie mogę spać przez te Twoje kwiatki język

ha ha odpisałam uśmiech nie chciałam Cię wpędzić w bezsenność ! Mam nadzieję że dzisiaj będziesz spała spokojnie język

Nawiązując do tematu mam świeżutki stoik wykonany na zamówienie wraz z bukietem w bieli i złocie. Na zdjęciu moja siostra ( trochę przesadziła z photoshopem język ) o alabastrowej skórze uśmiechuśmiech W każdym razie stroiki i bukiet nietknięte photoshopem uśmiech Myślę, że taka stylistyka jak najbardziej pasuje do zimowych i wczesno-wiosennych ślubów uśmiech

zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Freya
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heart_bibish napisał:
Freya napisał:

ha ha odpisałam uśmiech nie chciałam Cię wpędzić w bezsenność ! Mam nadzieję że dzisiaj będziesz spała spokojnie język

Nawiązując do tematu mam świeżutki stoik wykonany na zamówienie wraz z bukietem w bieli i złocie. Na zdjęciu moja siostra ( trochę przesadziła z photoshopem język ) o alabastrowej skórze uśmiechuśmiech W każdym razie stroiki i bukiet nietknięte photoshopem uśmiech Myślę, że taka stylistyka jak najbardziej pasuje do zimowych i wczesno-wiosennych ślubów uśmiech

Obawiam się, że jednak nie będę język ale jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź.
Na samym początku chciałam kwiat+welon. potem stwierdziłam, że bardziej wyniosły będzie pięknie połyskujący stroik. Ale Twoje kwiaty to 2w1 więc teraz moja wizja jest kompletna.

Nowy stroik bardzo ładny - myślę, że na jesienny ślub też się świetnie nadaje uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 11 Mar 2012, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie na blogu giveaway uśmiech serdecznie zapraszam http://heartaccessories.wordpress.com/2012/03/11/giveaway/

za tydzień losowanie, wszyscy mają równe szanse język
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Freya
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 11 Mar 2012, 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heart_bibish piękny ten biały kwiat. Faktycznie troszkę inaczj się układa ale... zakochałam się Very Happy masz niesamowity talent!wykrzyknik
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 90, 91, 92  Następny
Strona 40 z 92

Skocz do: