|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
limone guru

|
Wysłany: Wto 12 Cze 2012, 22:39 Temat postu: |
|
|
Iris napisał: | fajna, prześliczny kolor, ale moim zdaniem na poprawiny a nie na ślub... |
Ta wrzucona przez Pralinkę? Dlaczego nie na ślub? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony kotek uzależniony

|
Wysłany: Sro 2 Sty 2013, 13:28 Temat postu: |
|
|
od dawna, niemal od dziecka marzy mi się czerwień... i będzie to ciemna czerwień, kolor dojrzałej czereśni,najlepiej długa do ziemi, skromna, może z białymi kwiatkami od pasa w dół - na cywilny ślub... choć z pierwszego postu w temacie podoba mi się czerwona ta krótka...
edit 8.1.2013
odwidziało mi się, na obecnym etapie podoba mi się z pierwszego postu ta czerwona z unoszącą halką, jak w mordę strzelił idealne na lato! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcela kandydat

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 13:18 Temat postu: |
|
|
Czerwony Kotku - kobieta zmienną jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony kotek uzależniony

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 8:01 Temat postu: |
|
|
choćby miało to być coś skromnego, żywa czerwień musi być, pasuje do mojego temperamentu... już zamówiłam czerwony dodatek do włosów... dopuszczam białe dodatki typu okrycie n. bolerko czy buty... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 9:14 Temat postu: |
|
|
czerwony kotek napisał: | dopuszczam białe dodatki typu okrycie n. bolerko czy buty... |
Neeeee, to zdecydowanie nie jest dobry pomysł. Nijak nie będą pasowały. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 10:04 Temat postu: |
|
|
Będzie patriotycznie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
EwaK guru

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 10:14 Temat postu: |
|
|
Jakoś nie widzę ze sobą tych dwóch kolorów, przynajmniej do ślubu. Biały z czerwienią nie bardzo mi odpowiada  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 11:28 Temat postu: |
|
|
Biała suknia i czerwone buty - ok. Ale czerwona suknia i białe buty kojarzą mi się z dziewczynkami, które komunijne buty noszą do każdej sukienki, dopóki z nich nie wyrosną  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 13:13 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mają rację, chyba nawet troszkę śmiesznie by to wyglądało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 2 Kwi 2013, 13:14 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | Biała suknia i czerwone buty - ok. Ale czerwona suknia i białe buty kojarzą mi się z dziewczynkami, które komunijne buty noszą do każdej sukienki, dopóki z nich nie wyrosną  |
Dokładnie,zgadzam się gdybyś miała białą suknię to czerwone dodatki są ok ale odwrotnie też tego nie widzę...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|