|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 22 Lip 2010, 15:18 Temat postu: |
|
|
Tego się nie rozstrzygnie, każda będzie twierdziła, ze jej jest najpiękniejszy i będzie..... się mylić, bo to mój jest najpiękniejszy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Sob 24 Lip 2010, 13:15 Temat postu: |
|
|
krótko mówiąc wszystkie jesteśmy szczęściary  _________________ Kasia i Arek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daria gaduła

|
Wysłany: Wto 3 Sie 2010, 19:59 Temat postu: |
|
|
Mój jest klasyczny z żółtego złota z diamencikiem w oprawie z białego złota:) Tak naprawdę jaki by nie był-dla mnie i tak byłby najpiękniejszy hehe
i podpisuję się rękami i nogami, że wszystkie jesteśmy szczęściarami!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Wto 3 Sie 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
Mój też jest z żółtego złota z brylancikiem (albo cyrkonią w środku, bo mój Narzeczony był taki zestresowany jak kupował, że już nie pamięta) a po jego bokach po trzy malutkie cyrkonie. A z tymi Szczęściarami też się zgadzam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 18:34 Temat postu: mój:) |
|
|
| żółte złoto+ mały element białego + brylant:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anuladg kandydat

|
Wysłany: Sob 21 Sie 2010, 14:05 Temat postu: |
|
|
białe złoto + cyrkonia... i dla mnie jest najpiękniejszy bo dostałam go od mężczyzny mojego życia i serca:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 20:53 Temat postu: |
|
|
| MagdalenkaS napisał: | Mój też jest z żółtego złota z brylancikiem (albo cyrkonią w środku, bo mój Narzeczony był taki zestresowany jak kupował, że już nie pamięta) a po jego bokach po trzy malutkie cyrkonie. A z tymi Szczęściarami też się zgadzam  | jesli pierścionek ma brylant to powinnaś mieć taki certfikat autentyczności
ale czy to ważne, czy diament, czy cyrkonia? _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 21:20 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | | MagdalenkaS napisał: | Mój też jest z żółtego złota z brylancikiem (albo cyrkonią w środku, bo mój Narzeczony był taki zestresowany jak kupował, że już nie pamięta) a po jego bokach po trzy malutkie cyrkonie. A z tymi Szczęściarami też się zgadzam  | jesli pierścionek ma brylant to powinnaś mieć taki certfikat autentyczności
ale czy to ważne, czy diament, czy cyrkonia? |
Ja mam pierścionek z brylantem, M. kupił go w Szwecji i żadnego certyfikatu nie dano do niego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:28 Temat postu: |
|
|
ja też mam białe złoto z brylantem .była jakaś karteczka-certyfikat. i napisane przy rachunku,że 1/4 karata i białe złoto i ile karatowe.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:48 Temat postu: |
|
|
uu ładny brylant dorotko moj 0,1cat jedynie, ale najpiekniejszy i jedyny w swoim rodzaju - bo wiadomo ze od ukochanego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|