Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Organizować samemu czy zatrudnić firmę?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JoasiaCZ
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 7 Feb 2020, 12:09    Post subject: Re: Organizować samemu czy zatrudnić firmę? Reply with quote

ostatni wrote:
Słuchajcie! Jak organizowaliście/organizujecie ślub? Sami, czy może zatrudniacie jakąś firmę (konsultantów). W pierwszej chwili nasuwa się podejrzenie o koszty, ale z drugiej strony osczędza sie czas, poza tym ma się lepsze ceny, bo przecież taki konsultant to ma wiele par i negocjuje pewnie dobrze... sam już nie wiem, ktoś może się wypowiedzieć? Jakieś doświadczenia?? Pozdro!

Najlepiej samemu. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne przecież uśmiech
Wystarczy, że się zacznie i jakoś leci.

Korzystałam z tej ściągi przy organizacji swojego wesela. Bardzo pomocna bo wszystko jak na tacy podane oczko

https://notofotostudio.com/formalnosci-slubne-slub-cywilny-od-czego-zaczac-notofoto-studio/
marvin.leanna
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 18 Mar 2020, 12:10    Post subject: Reply with quote

Organizacja imprezy firmowej przy pomocy agencji ma swoje zalety, bo pracownicy takiej agencji posiadają doświadczenie w tematyce organizacji imprez.
hhintz
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 18 Mar 2020, 14:50    Post subject: Reply with quote

Lepiej wynająć firmę. Nie trzeba się wtedy tak stresować.
Back to top
View user's profile Send private message
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 6 Aug 2020, 12:23    Post subject: Reply with quote

Sama również jestem na tak, aczkolwiek przyznam, ze na początku chciałam wszystko samodzielnie ogarnąć. Potem jednak okazało sie, ze gości będzie zdecydowanie więcej niż początkowo planowaliśmy Poza tym miałam na głowie kilka innych rzeczy i poczułam się przytłoczona tą cała organizacją.

Namiary na dziewczyny, które zajeły sie organizacją wesela dała mi koleżanka, na której weselu byłam. Zgadałam się z nią jak to sama wszystko zaplanowała. No i okazało sie, ze nie do końca sama to zrobiła oczko

Ze swojej strony polecam kontakt z nimi:
http://sercadwa.eu/

Jestem bardzo zadowolona ze swojej decyzji uśmiech
Back to top
KMweddinplanner
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 18 Aug 2020, 10:59    Post subject: organizacja ślubu i wesela Reply with quote

Jeśli chcesz mieć zorganizowane wesele kompleksowo, profesjonalnie i bez stresu to proponuję skorzystać z oferty konsultanta ślubnego. Dobry wedding planner nie tylko zaplanuje wszystko, pomoże dobrać usługodawców ślubnych ale też będzie koordynować całość by wszystko wyszło zgodnie z planem.
megi25
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 16 Oct 2020, 7:37    Post subject: Reply with quote

A kto mógłby mi zorganizować pokaz fajerwerków na zakończenie imprezy? Myślę, że byłaby to ogromna atrakcja dla gości i niezapomniane przeżycie dla nas. Są firmy zajmujące się takimi oprawami czy mam przejrzeć jakiś sklep z pirotechniką ?

Last edited by megi25 on Sat 19 Dec 2020, 22:46; edited 1 time in total
Back to top
giddy
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 8 Dec 2020, 13:28    Post subject: Reply with quote

To chyba zalezy od tego ile masz czasu i kasy. Jak masz kase na firme i szkoda ci sie meczyc to wybor jest oczywisty
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Thu 17 Dec 2020, 12:10    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem takim przedsięwzięciem, jak organizacja ślubów Poznań powinna zająć się profesjonalna firma. To oni wiedzą co, jak, gdzie i kiedy zamówić. Dodatkowy Wy już nie macie tego stresu związanego z organizacyjnymi sprawami, a uwierzcie, że jest niestety bardzo dużo. Fajną firmę możecie znaleźć tutaj https://paulapatrizia.pl/organizacja-slubow-poznan/
Back to top
Malina23
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 27 Jan 2021, 17:01    Post subject: Reply with quote

A ja polecam wedding plannera. Na ślubie konsultantka z Katowic ogarnęło wszystko za mnie, pomogła mi poukładać moje myśli (bo w głowie działo się dużo, ale nie wiedziałam, jak się zabrać za większość z nich). Ostatecznie byłam o wiele spokojniejsza, bo wiedziałam, że wszystko odbędzie się tak, jak tego chciałam. No i nie zawiodłam się. Moje wesele było jak z bajki.
Back to top
Kamilos77
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 15 Mar 2021, 15:00    Post subject: Reply with quote

Wynajem sali jest na pewno wygodniejsze, ale pewnie droższe. Poza tym - jak sobie sama ogarniasz salę, to muszisz pamiętać dosłownie o wszystkim ( nawet żeby kupić papier toaletowy czy inne sprawy, o których przy sali nie musisz pamiętać Very Happy ale da się to ogarnąć moim zdaniem.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32  Next
Page 30 of 32

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce