|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
JoasiaCZ kandydat

|
Posted: Fri 7 Feb 2020, 12:09 Post subject: Re: Organizować samemu czy zatrudnić firmę? |
|
|
| ostatni wrote: | | Słuchajcie! Jak organizowaliście/organizujecie ślub? Sami, czy może zatrudniacie jakąś firmę (konsultantów). W pierwszej chwili nasuwa się podejrzenie o koszty, ale z drugiej strony osczędza sie czas, poza tym ma się lepsze ceny, bo przecież taki konsultant to ma wiele par i negocjuje pewnie dobrze... sam już nie wiem, ktoś może się wypowiedzieć? Jakieś doświadczenia?? Pozdro! |
Najlepiej samemu. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne przecież
Wystarczy, że się zacznie i jakoś leci.
Korzystałam z tej ściągi przy organizacji swojego wesela. Bardzo pomocna bo wszystko jak na tacy podane
https://notofotostudio.com/formalnosci-slubne-slub-cywilny-od-czego-zaczac-notofoto-studio/ _________________ Zwariowana, słodka, inteligentna. Idealna |
|
| Back to top |
|
 |
marvin.leanna początkujący

|
Posted: Wed 18 Mar 2020, 12:10 Post subject: |
|
|
Organizacja imprezy firmowej przy pomocy agencji ma swoje zalety, bo pracownicy takiej agencji posiadają doświadczenie w tematyce organizacji imprez. _________________ mru zwiedzanie |
|
| Back to top |
|
 |
hhintz początkujący

|
Posted: Wed 18 Mar 2020, 14:50 Post subject: |
|
|
| Lepiej wynająć firmę. Nie trzeba się wtedy tak stresować. |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Thu 6 Aug 2020, 12:23 Post subject: |
|
|
Sama również jestem na tak, aczkolwiek przyznam, ze na początku chciałam wszystko samodzielnie ogarnąć. Potem jednak okazało sie, ze gości będzie zdecydowanie więcej niż początkowo planowaliśmy Poza tym miałam na głowie kilka innych rzeczy i poczułam się przytłoczona tą cała organizacją.
Namiary na dziewczyny, które zajeły sie organizacją wesela dała mi koleżanka, na której weselu byłam. Zgadałam się z nią jak to sama wszystko zaplanowała. No i okazało sie, ze nie do końca sama to zrobiła
Ze swojej strony polecam kontakt z nimi:
http://sercadwa.eu/
Jestem bardzo zadowolona ze swojej decyzji  |
|
| Back to top |
|
 |
KMweddinplanner początkujący

|
Posted: Tue 18 Aug 2020, 10:59 Post subject: organizacja ślubu i wesela |
|
|
Jeśli chcesz mieć zorganizowane wesele kompleksowo, profesjonalnie i bez stresu to proponuję skorzystać z oferty konsultanta ślubnego. Dobry wedding planner nie tylko zaplanuje wszystko, pomoże dobrać usługodawców ślubnych ale też będzie koordynować całość by wszystko wyszło zgodnie z planem. _________________ Katarzyna Michalska wedding planner |
|
| Back to top |
|
 |
megi25 kandydat

|
Posted: Fri 16 Oct 2020, 7:37 Post subject: |
|
|
A kto mógłby mi zorganizować pokaz fajerwerków na zakończenie imprezy? Myślę, że byłaby to ogromna atrakcja dla gości i niezapomniane przeżycie dla nas. Są firmy zajmujące się takimi oprawami czy mam przejrzeć jakiś sklep z pirotechniką ?
Last edited by megi25 on Sat 19 Dec 2020, 22:46; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
giddy kandydat

|
Posted: Tue 8 Dec 2020, 13:28 Post subject: |
|
|
| To chyba zalezy od tego ile masz czasu i kasy. Jak masz kase na firme i szkoda ci sie meczyc to wybor jest oczywisty |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Thu 17 Dec 2020, 12:10 Post subject: |
|
|
| Moim zdaniem takim przedsięwzięciem, jak organizacja ślubów Poznań powinna zająć się profesjonalna firma. To oni wiedzą co, jak, gdzie i kiedy zamówić. Dodatkowy Wy już nie macie tego stresu związanego z organizacyjnymi sprawami, a uwierzcie, że jest niestety bardzo dużo. Fajną firmę możecie znaleźć tutaj https://paulapatrizia.pl/organizacja-slubow-poznan/ |
|
| Back to top |
|
 |
Malina23 początkujący

|
Posted: Wed 27 Jan 2021, 17:01 Post subject: |
|
|
| A ja polecam wedding plannera. Na ślubie konsultantka z Katowic ogarnęło wszystko za mnie, pomogła mi poukładać moje myśli (bo w głowie działo się dużo, ale nie wiedziałam, jak się zabrać za większość z nich). Ostatecznie byłam o wiele spokojniejsza, bo wiedziałam, że wszystko odbędzie się tak, jak tego chciałam. No i nie zawiodłam się. Moje wesele było jak z bajki. |
|
| Back to top |
|
 |
Kamilos77 kandydat

|
Posted: Mon 15 Mar 2021, 15:00 Post subject: |
|
|
Wynajem sali jest na pewno wygodniejsze, ale pewnie droższe. Poza tym - jak sobie sama ogarniasz salę, to muszisz pamiętać dosłownie o wszystkim ( nawet żeby kupić papier toaletowy czy inne sprawy, o których przy sali nie musisz pamiętać ale da się to ogarnąć moim zdaniem. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce