Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Obraczka i facet.Nosic czy nie nosic...?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Nie 25 Kwi 2010, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda87 napisał:
nie no, ale po coś w końcu się chyba wydaje kasę na te obrączki, grawer i te sprawy.... skoro dla kogoś nie jest to tak ważne, to po co się starać żeby były cudowne, idealne itp ? język Jak leży w pudełku to i tak nie widać język

Dobry argument. Jak będzie trzeba, pozwolę go sobie wykorzystać Twisted Evil
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 26 Kwi 2010, 6:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój D.tez początkowo marudził,że nie będzie nosił obrączki.do pracy nie może,bo pracuje fizycznie i po prostu w zakładzie jest zakaz.a bez sensu jest żeby do pracy nosił,w pracy zdejmował i po pracy znów zakładał.znając go to by ją zgubił.ale obiecał mi,że jak tylko będzie w domu to ją założy i oczywiście będzie ją cały czas nosił po pracy.musiałam troszkę pomarudzić i udało się...szkoda tylko,że w pracy nie może nosić .no ale trudno...nie można mieć wszystkiego.. smutny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
..::Nati::..
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 26 Kwi 2010, 7:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój jak narazie na szczęście nic nie mardzi,że nie chce/nie może nosić,chociaż tak do końca biurowej pracy nie ma Wink
Mam nadzieje,że szybko się przyzwyczai i bedzie nosił a jak nie to postrasze go argumentem,że skoro on nie nosi to ja też nie będe hehe a znając tego zazdrośnika to od razu mu by się zachciało nosić Wink ale mam nadzieje,że nie bedzie takiej potrzeby,bo dla niego to też chyba ważne i nie byłoby mu miło gdybym ja nie nosiła,więc łatwo mu postawić się na moim miejscu.

Powrót do góry
ania123
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 26 Kwi 2010, 7:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm..gdyby mój D. jednak zmienił zdanie to tez go postraszę,że nie będę nosic obrączki.sukces gwarantowany Twisted Evil
Powrót do góry
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Kwi 2010, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama napisał:
ruda87 napisał:
nie no, ale po coś w końcu się chyba wydaje kasę na te obrączki, grawer i te sprawy.... skoro dla kogoś nie jest to tak ważne, to po co się starać żeby były cudowne, idealne itp ? język Jak leży w pudełku to i tak nie widać język

Dobry argument. Jak będzie trzeba, pozwolę go sobie wykorzystać Twisted Evil

jestem niemal pewna, że nie będę musiała się w specjalnie silić na tego typu argumenty w swoim związku, ale jak trzeba będzie to wymyślę jeszcze z tysiąc Twisted Evil Obrączka musi być ... wkońcu coś się zmienia, chociażby nazwa --> jest Mężuś lol
Powrót do góry
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2010, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Misiu mój nosi obrączkę. Zdejmuje tylko jak pracuje w garażu, ale jak wraca myje ręce i zakłada obrączkę. Ja bez obrączki czuje się jak bez ręki. Mąż bardzo szanuje ten symbol. W pracy nie miał obowiązku zdejmowania i nosił. I tak wszyscy wiedzieli że jest żonaty

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sol
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2010, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TZ mówi że nie będzie nosił, ale znając życie to będzie nosił.
Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2010, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój Luby nie może się doczekać, kiedy załozy obrączkę uśmiech Do pracy nie bedzie nosił, bo by sie zniszczyła, ale poza tym będzie uśmiech I wcale nie musze go do tego namawiać uśmiech
Powrót do góry
deina
guru
guru

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2010, 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój podobnie - też się cieszy z tej perspektywy:)
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
ART. DECO JUBILER
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 18 Maj 2010, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  Następny
Strona 28 z 38

Skocz do: