Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dodatki - dopełnienie stroju czy kicz
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Iwettka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 24 Lis 2022, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi osobiście bardzo podobają się ozdoby. Ozdób jak i akcesoria do domu może być naprawdę dużo. Jednak pamiętajmy żeby wybierać z głową, żeby z domu nie zrobił się bałagan czy śmietnisko tylko żeby to był naprawdę wystrój domu z klasą. Bardzo dużo ozdób do mieszkania i każdego pokoju można spotkać tu https://zona-design.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Butik Luisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 11 Wrz 2024, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jeśli chciałybyście się zapoznać z ofertą naszego butiku Luisa to serdecznie zapraszamy na https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/akcesoria/rekawiczki-paski/ gdzie znajdziecie różnorodne propozycje rękawiczek i pasków takich marek jak Luisa Cerano, Cambio, Milestone i wiele innych. Jednocześnie nasza stylistka chętnie pomoże w razie dodatkowych pytań odnośnie wyboru stylizacji. A także zachęcamy do odwiedzenia naszego butiku, który mieści się stacjonarnie w Bydgoszczy.
Powrót do góry
Happy.M
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 1 Paź 2024, 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny! Zbliża się mój wielki dzień i powoli myślę o ostatnich detalach, w tym o tym, w czym będę się szykować na ślub. Czy uważacie, że szlafrok ślubny to must-have? Widziałam, że niektóre panny młode mają piękne, personalizowane szlafroki do sesji zdjęciowych z przygotowań. Z jednej strony to fajna pamiątka, z drugiej nie wiem, czy faktycznie będę go później używać. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy warto zamówić coś specjalnego na ten moment?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25
Strona 25 z 25

Skocz do: