|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Iwettka bywalec
|
Wysłany: Czw 24 Lis 2022, 13:26 Temat postu: |
|
|
Mi osobiście bardzo podobają się ozdoby. Ozdób jak i akcesoria do domu może być naprawdę dużo. Jednak pamiętajmy żeby wybierać z głową, żeby z domu nie zrobił się bałagan czy śmietnisko tylko żeby to był naprawdę wystrój domu z klasą. Bardzo dużo ozdób do mieszkania i każdego pokoju można spotkać tu https://zona-design.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Butik Luisa bywalec
|
Wysłany: Sro 11 Wrz 2024, 10:51 Temat postu: |
|
|
A jeśli chciałybyście się zapoznać z ofertą naszego butiku Luisa to serdecznie zapraszamy na https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/akcesoria/rekawiczki-paski/ gdzie znajdziecie różnorodne propozycje rękawiczek i pasków takich marek jak Luisa Cerano, Cambio, Milestone i wiele innych. Jednocześnie nasza stylistka chętnie pomoże w razie dodatkowych pytań odnośnie wyboru stylizacji. A także zachęcamy do odwiedzenia naszego butiku, który mieści się stacjonarnie w Bydgoszczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Happy.M bywalec
|
Wysłany: Wto 1 Paź 2024, 11:19 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny! Zbliża się mój wielki dzień i powoli myślę o ostatnich detalach, w tym o tym, w czym będę się szykować na ślub. Czy uważacie, że szlafrok ślubny to must-have? Widziałam, że niektóre panny młode mają piękne, personalizowane szlafroki do sesji zdjęciowych z przygotowań. Z jednej strony to fajna pamiątka, z drugiej nie wiem, czy faktycznie będę go później używać. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy warto zamówić coś specjalnego na ten moment? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|