|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Maj 2013, 11:48 Temat postu: |
|
|
Gabi to rzeczywiscie sporo,nasza Niunia w 32tc wazyła 1670g, ciekawe ile teraz.Mysle, ze nie ma co sie az tak sugerowac ta waga z usg, bo czesto sa duze rozbieżnosci.Za godzine wychodze do lekarza,bedzie ktg i usg, wiec zdam relacje po powrocie
Buziaki [/code] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pią 17 Maj 2013, 11:51 Temat postu: |
|
|
Czekamy na nowinki w takim razie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Sob 18 Maj 2013, 20:07 Temat postu: |
|
|
I gdzie ta Madi Urodziła już? Bo nie dała znać jak na wizycie było, a termin już minął... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sob 18 Maj 2013, 20:16 Temat postu: |
|
|
Gabi, w moim przypadku wróżba gina się nie sprawdziła prawie o pół kg
Urodziłam w 32 tyg 4 dniu (czy jakoś tak ) i mały ważył 1870. Nie bój żaby- urodzisz rach ciach pięknego bobasa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sob 18 Maj 2013, 21:00 Temat postu: |
|
|
Hej Kochane
Mąż zapewnia mi mnóstwo rozrywek i nie mialam czasu napisac
Jestem troche sfrustowana tym ze jeszcze nie urodzilam dlatego nie pozwala mi myslec za duzo
Badania wyszly super, skurczyki sie pojawiaja na ktg,ale do porodowych to im daleko. Z usg wyszlo ze nasza Amelka jest wielkosci dzieciaczka w 38tc,waży ciut ponad 3kg, wiec czekamy na rozwoj sytuacji. W poniedzialek kolejna wizyta, obysmy sie dlugo nie przeterminowaly. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sob 18 Maj 2013, 21:03 Temat postu: |
|
|
No ładnie Dobrze,że mąż czuwa i nie pozwala żebyś miała czas na nerwy ! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sob 18 Maj 2013, 21:17 Temat postu: |
|
|
Oj tak, mężuś jest wspaniały, wiem, ze sam tez nie może sie doczekaqc córeczki, ale skupia sie przede wszystkim na moich odczuciach..
Położną też mamy cudowną, mówi, żeby nie przejmowac się mijającym terminem, Amelka nas na pewno zaskoczy, jak to dzieciaczki maja w zwyczaju
Ostatnie chwile zajadam pysznośći, bo juz za chwile dieta karmiacej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Nie 19 Maj 2013, 8:52 Temat postu: |
|
|
Madi dobrze że u Ciebie wszystko w porządku w moim wypadku jakby bobas posiedział do terminu nie obraziłabym się bo 19 czerwca podchodzę jeszcze do egzaminu na którym mi zależy
a z tą wagą to mam świadomośc że to tylko przewidywana ale mimo wszystko strachu i tak troszkę się pojawiło  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Nie 19 Maj 2013, 10:27 Temat postu: |
|
|
No to dobrze, że wszystko ok, chociaż myślałam, że już po   _________________
 |