|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony
Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2010, 16:01 Temat postu: |
|
|
MissIndependent, popieram! Czasem faktycznie dziewczyny do kościoła chodzą wyzywająco, ale suknie ślubne raczej nie są takim strojem. Jeśli nie będę miała takiego dużego dekoltu to może uda mi się ominąć bolerko, a jeśli będę miała, to do kościoła założę jakieś proste bolerko, etolę i po sprawie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2010, 17:47 Temat postu: |
|
|
Bo duzy dekolt czy wyciecie na plecach nie musza byc od razu wyzywajace. caloksztalt, z makijazem, fryzura moze sprawic takie wrazenie, ale jesli wlosy zakryja czesc ciala, to czemu nie? Z reszta, kazda panna mloda ubiera sie wg gustu. Mnie np wystarczajaco okrywala szelka - niby nic a jednak tu zakryla, tam zaslonila i dekolt nie wydawal sie juz taki duzy.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stefcia uzależniony
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2010, 19:22 Temat postu: |
|
|
No i o to chodzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
niunia32 maniak
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2010, 22:03 Temat postu: |
|
|
mnie się podoba suknia w takim stylu
tyle, że chce mieć na ramiączkach
nie wyobrażam sobie siebie w sukni z gołymi plecami czy połową piersi na wierzchu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stefcia uzależniony
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2010, 23:00 Temat postu: |
|
|
prześliczna sukienka! Z jakiego to salonu? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justii maniak
|
Wysłany: Wto 6 Lip 2010, 10:19 Temat postu: |
|
|
niunia32 napisał: | mnie się podoba suknia w takim stylu
nie wyobrażam sobie siebie w sukni z gołymi plecami czy połową piersi na wierzchu. |
Mi się też podoba! Podobna do mojej wybranej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Wto 6 Lip 2010, 11:33 Temat postu: |
|
|
niunia32 napisał: | mnie się podoba suknia w takim stylu
nie wyobrażam sobie siebie w sukni z gołymi plecami czy połową piersi na wierzchu. |
ale ona nie ma połowy piersi na wierzchu. wszystko oprócz ramion i kawałka pleców jest zakryte. zawsze mozna dobrać fryzurę
zresztą wiadomo, jak kto woli. ale nie trzeba koniecznie mieć bolerka. mi się bolerka nie podobają _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dorotam guru
|
Wysłany: Wto 6 Lip 2010, 11:42 Temat postu: |
|
|
jak dla mnie to Ona dużo zasłania.. dużo więcej niż moja.. a ja byłam bez bolerka i tak się każdy zachwycał
suknia bardzo ładna.ale jak dla mnie za klasyczna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stefcia uzależniony
|
Wysłany: Wto 6 Lip 2010, 19:58 Temat postu: |
|
|
Ja bym mogła mieć taką, tylko z dekoltem w serduszko i troszkę głębszym Ja pewnie wezmę klasyczną, ekstrawagancję zostawię na kiedy indziej, a na ślub to raczej klasycznie, zwłaszcza że sadzę, że zbyt wystawna i ekstrawagancka mało by podkreślała moją, powiedzmy urodę. Jak suknia zbyt bogata to bardziej widać suknię niż kobietę, a suknia ma być wtedy tłem, nieprawdaż?
Mając taką suknię pewnie też bym się wybrała bez bolerka. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kingusia87 kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|