|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pią 19 Cze 2015, 11:37 Temat postu: |
|
|
Kasiulka59 najlepsze jest to, że moje wymarzone auto stoi pod moim blokiem! haha! Sasiąd jest dilerem mercedesa w naszym mieście i jeździ nawet takim białym, który mi się wymarzył. No, ale głupio jechać samochodem z napisem "C Klasa, Twoja jazda próbna", aczkolwiek siostry mówią, żebym zakryła kwiatami.!
No, ale tak na poważnie, zrzuciłam ten obowiązek na młodego, niech on się martwi. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 11:34 Temat postu: |
|
|
efkalinka napisał: | Kasiulka59 najlepsze jest to, że moje wymarzone auto stoi pod moim blokiem! haha! Sasiąd jest dilerem mercedesa w naszym mieście i jeździ nawet takim białym, który mi się wymarzył. No, ale głupio jechać samochodem z napisem "C Klasa, Twoja jazda próbna", aczkolwiek siostry mówią, żebym zakryła kwiatami.!
No, ale tak na poważnie, zrzuciłam ten obowiązek na młodego, niech on się martwi. |
No tak Młody niech już na wstępie spełnia oczekiwania żony .W sumie o tym nie pomyślałam by się Młody martwił A organzą nie da się napisu zasłonić ? Może kwiatami tak jak mówiłaś dało by się jakoś ten feralny napis zakryć. Albo czyś ładnym na magnesie można by spróbować. _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 13:10 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj sąsiad zaparkował pod domem wersję białą bez napisów. Skoro to ich salon to może sobie wyjechać czym mu się podoba, dlatego może uda się z nim coś załatwić. Zapłacimy normalnie, według cen rynkowych, bo wszędzie są do wynajęcia auta albo stylowe, stare, albo jakieś mega sportowe typu ferrari. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 15:14 Temat postu: |
|
|
Ważne aby Wam się udało mieć taki samochód ślubny o jakim marzycie  _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilaczek87 początkujący

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 14:50 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepiej od rodziny albo znajomych pożyczyć samochód jeśli sami nie posiadamy czarnego, klasycznego auta _________________ Kamienne podłogi, wykończenia i dekoracje na http://www.kamulec.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 16:12 Temat postu: |
|
|
kamilaczek87 napisał: | Moim zdaniem najlepiej od rodziny albo znajomych pożyczyć samochód jeśli sami nie posiadamy czarnego, klasycznego auta |
Pod warunkiem, że ktoś myśli o czarnym. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sreg gaduła

|
Wysłany: Pią 26 Cze 2015, 11:32 Temat postu: |
|
|
efkalinka napisał: | Dzisiaj sąsiad zaparkował pod domem wersję białą bez napisów. Skoro to ich salon to może sobie wyjechać czym mu się podoba, dlatego może uda się z nim coś załatwić. Zapłacimy normalnie, według cen rynkowych, bo wszędzie są do wynajęcia auta albo stylowe, stare, albo jakieś mega sportowe typu ferrari. |
Trzymam kciuki żeby się udało Mi się podobają coś pomiędzy sportowymi a stylowymi _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Czw 2 Lip 2015, 16:09 Temat postu: |
|
|
Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem jak w Koglu - moglu   _________________
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pią 3 Lip 2015, 8:54 Temat postu: |
|
|
kasiulka59 napisał: | Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem jak w Koglu - moglu   |
Tylko nie uciekaj przez okno jak w Koglu-Moglu! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sreg gaduła

|
Wysłany: Pią 3 Lip 2015, 11:55 Temat postu: |
|
|
kasiulka59 napisał: | Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem jak w Koglu - moglu   |
"Oj, córciu, córciu, już ty panienką długo nie pobędziesz, już ciebie w domu rodzinnym nie będzie!"  _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|