| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Pią 19 Cze 2015, 11:37    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kasiulka59 najlepsze jest to, że moje wymarzone auto stoi pod moim blokiem! haha! Sasiąd jest dilerem mercedesa w naszym mieście i jeździ nawet takim białym, który mi się wymarzył. No, ale głupio jechać samochodem z napisem "C Klasa, Twoja jazda próbna", aczkolwiek siostry mówią, żebym zakryła kwiatami.! 

No, ale tak na poważnie, zrzuciłam ten obowiązek na młodego, niech on się martwi.  _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasiulka59 gaduła

| 

Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 11:34    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| efkalinka napisał: | 	 		  Kasiulka59 najlepsze jest to, że moje wymarzone auto stoi pod moim blokiem! haha! Sasiąd jest dilerem mercedesa w naszym mieście i jeździ nawet takim białym, który mi się wymarzył. No, ale głupio jechać samochodem z napisem "C Klasa, Twoja jazda próbna", aczkolwiek siostry mówią, żebym zakryła kwiatami.! 

No, ale tak na poważnie, zrzuciłam ten obowiązek na młodego, niech on się martwi.  | 	  

No tak Młody niech już na wstępie spełnia oczekiwania żony  .W sumie o tym nie pomyślałam by się Młody martwił    A organzą nie da się napisu zasłonić ? Może kwiatami tak jak mówiłaś dało by się jakoś ten feralny napis zakryć. Albo czyś ładnym na magnesie można by spróbować. _________________

"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "

A.Uniechowski | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 13:10    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Dzisiaj sąsiad zaparkował pod domem wersję białą bez napisów. Skoro to ich salon to może sobie wyjechać czym mu się podoba, dlatego może uda się z nim coś załatwić. Zapłacimy normalnie, według cen rynkowych, bo wszędzie są do wynajęcia auta albo stylowe, stare, albo jakieś mega sportowe typu ferrari. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasiulka59 gaduła

| 

Wysłany: Sob 20 Cze 2015, 15:14    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ważne aby Wam się udało mieć taki samochód ślubny o jakim marzycie   _________________

"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "

A.Uniechowski | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kamilaczek87 początkujący

| 

Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 14:50    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Moim zdaniem najlepiej od rodziny albo znajomych pożyczyć samochód jeśli sami nie posiadamy czarnego, klasycznego auta _________________ Kamienne podłogi, wykończenia i dekoracje na http://www.kamulec.pl/ | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 16:12    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| kamilaczek87 napisał: | 	 		  | Moim zdaniem najlepiej od rodziny albo znajomych pożyczyć samochód jeśli sami nie posiadamy czarnego, klasycznego auta | 	  

Pod warunkiem, że ktoś myśli o czarnym.  _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sreg gaduła

| 

Wysłany: Pią 26 Cze 2015, 11:32    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| efkalinka napisał: | 	 		  | Dzisiaj sąsiad zaparkował pod domem wersję białą bez napisów. Skoro to ich salon to może sobie wyjechać czym mu się podoba, dlatego może uda się z nim coś załatwić. Zapłacimy normalnie, według cen rynkowych, bo wszędzie są do wynajęcia auta albo stylowe, stare, albo jakieś mega sportowe typu ferrari. | 	  

Trzymam kciuki żeby się udało   Mi się podobają coś pomiędzy sportowymi a stylowymi _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasiulka59 gaduła

| 

Wysłany: Czw 2 Lip 2015, 16:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem   jak  w Koglu - moglu    _________________

A.Uniechowski | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Pią 3 Lip 2015, 8:54    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| kasiulka59 napisał: | 	 		  Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem   jak  w Koglu - moglu    | 	  

Tylko nie uciekaj przez okno jak w Koglu-Moglu!  _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sreg gaduła

| 

Wysłany: Pią 3 Lip 2015, 11:55    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| kasiulka59 napisał: | 	 		  Mi się podobają w stylu retro ale zdecydowaliśmy że pojedziemy klasycznym mercedesem   jak  w Koglu - moglu    | 	  

"Oj, córciu, córciu, już ty panienką długo nie pobędziesz, już ciebie w domu rodzinnym nie będzie!"       _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|