Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Na ten jeden dzien.. wybielnie zębów?...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 25, 26, 27  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Sob 21 Gru 2013, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem po odkamienianiu i piaskowaniu bardzo zadowolona uśmiech w prawdzie nie mam jakiś powalająco białych zębów ale jest dobrze uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mani_ani
guru
guru

PostWysłany: Sob 21 Gru 2013, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może to głupie pytanie. ale jeszcze nigdy nie miałam takiego zabiegu - czy odkamienianie, piaskowanie są bolesne? I na czym polegają?

Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Sob 21 Gru 2013, 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odkamienienianie to usuwanie kamienia z płytki nazębnej,jest trochę nieprzyjemne zwłaszcza kiedy usuwa się kamień przy dziąsłach.

Piaskowanie,polega na usuwaniu przebarwień na zębach,do tego jest przeznaczony specjalny preparat taki ziarnisty,troszkę kłuje jak trafi na dziąsła,bo jest wypuszczany ze specjalnej maszynki pod specjalnym ciśnieniem.

Nie przejmuj się ja miałam zęby odkamieniane dopiero drugi raz a piaskowane pierwszy uśmiech

Niestety mam tendencję do odkładania się kamienia zwłaszcza na dolnym łuku a po piaskowaniu wszystkie przebarwienia po aparacie mi znikły w sumie wydaje mi się że mam o ton jaśniejsze zęby
Powrót do góry
olgapasiek
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 14 Mar 2014, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a u kosmetyczki mozna wybielac zeby ? http://dream-factory.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fotofan
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 19 Mar 2014, 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My z żoną przed swoim ślubem również zdecydowaliśmy się na wybielenie zębów.
Z uwagi na to, że żadne pasty oraz preparaty dostępne w sklepach nie działały wybraliśmy się do kliniki stomatologicznej, w której zaoferowali nam takie usług.
Skorzystaliśmy z oferty TU BYŁA REKLAMA . Spotkało nas miłe potraktowanie oraz profesjonalnie wykonane wybielanie. Efekt był widoczny praktycznie od razu. Zęby stały się dwa razy bielsze. Obecna żona zawsze miała białe zęby ale ja niestety przez umiłowanie do kawy oraz papierosów nie mogłem się pochwalić ładnym uzębieniem. Tak wiec zostałem bardzo miło zaskoczony uśmiech
Mimo, że ślub braliśmy w zeszłym roku efekt utrzymuje się do dnia dzisiejszego a zęby nie straciły na swojej bieli. Moim zdaniem mimo ceny - 1000 zł warto ponieważ różnica w wyglądzie jest diametralna. Pozdrawiam !
Powrót do góry
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 7:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też myślałam an wybielaniem, ale zaufany stomatolog chcę za tą ''przyjemność'' około tysiąca złotych - przy wydatkach weselnych trzeba to przeanalizować.
Natomiast sam pomysł jest dość dobry, sama mam dziedziczne zęby w ciemnym kolorze (myślałam, że to efekt jakiegoś mojego działania - mimo, że o zęby dbam strasznie i często chodzę do dentysty), moje kompleksy w końcu by się schowały i już w ogóle non stopem z zacieszem na twarzy bym chodziła język
Marti1987
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 6 Wrz 2014, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już mam doświadczenie z paskami wybielającymi i byłam bardzo zadowolona z efektów. Pewnie przed ślubem też sobie zapewnie kurację lol
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 12 Wrz 2014, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

od kamienianie nie boli, no chyba , że ktoś ma dużo kamienia, nie wszyscy wiedzą ale z NFZ każdemu raz w roku przysługuje od kamienianie za darmo , i warto się o to upominać u dentysty .

zabiegi wybielania są teraz w takich cenach ,że mam zamiar się wybrać w przyszłym tygodniu. Uśmiech jest bardzo ważny i chyba nie ma co na tym oszczędzać .

Powrót do góry
olivia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 12 Wrz 2014, 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie dzisiaj u dentysty zapoznawałam się z cennikiem wybielania. Nie jest to AŻ tak drogie jak myślałam, więc pewnie przed ślubem się zdecyduję. Bo faktycznie uśmiech w tym dniu najważniejszy. Very Happy
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 14 Wrz 2014, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

metod wybielania jest teraz bardzo dużo radze się wcześniej zapoznać z opiniami na internecie.
Ja polecam na początek odkamienianie i pisakowanie same te dwa zabiegi dają dość dużo.

Obecnie używam w domu takich preparatów z drogerii pasty wybielającej i żelu jestem też po odkamieniu u dentysty... i efekty są zadowalające.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 25, 26, 27  Następny
Strona 20 z 27

Skocz do: