|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 10:51 Temat postu: |
|
|
loute nieźle:) A co do związków na odległość...da się wytrzymać jeśli komuś zależy, a jaka potem radość z codziennego widywania  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 10:55 Temat postu: |
|
|
Mój byly współlokator wytrzymał raptem kilka miesięcy w związku na odległość. Serce mi sie krajało, jak widziałam jego cierpienie z powodu rozłąki.
Niektórzy nie są w stanie tego znieść.
Inni tak - mojej koleżance nie przeszkadzało, że jej narzeczony jest w Szwajcarii, a ona w Polsce.
A były współlokator nie wytrzymał - rzucił wszystko (świetną pracę, studia, znajomych, rodzinę..) i pojechał na Islandię do swojej kochanej.  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 11:05 Temat postu: |
|
|
Bo w takich związkach na odległość trzeba chyba mieć "jakiś punkt zaczepny" jakąś datę od której będzie się już blisko Nam wszyscy mówili, w tym moje niby przyjaciółka, że nie damy rady, że to bez sensu, że ze parę tygodni się rozleci, a teraz jesteśmy po ślubie.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 11:09 Temat postu: |
|
|
Dużo w tej kwestii zależy od człowieka, od jego charakteru. Ja mam taki, że byłoby mi ciężko wytrzymać, ale jeśli gra jest warta świeczki. Mówią, że miłość pozwala nawet góry przenosić, więc kto wie... Na szczęście nie muszę tego sprawdzać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 11:55 Temat postu: |
|
|
Ja mam 25 lat a mój narzeczony 28 a ślub za roczek:) Mój będzie miał wtedy 29latek a ja będę tego dnia obchodzić 26 urodzinki:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gochta początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:05 Temat postu: |
|
|
ja 20 on 22
w dniu slubu ja bede 2 dni po 21 urodzinach a on 5 dni przed 23 urodzinami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 16:44 Temat postu: |
|
|
| Kwiatuszek85 napisał: | | Ja mam 25 lat a mój narzeczony 28 a ślub za roczek:) Mój będzie miał wtedy 29latek a ja będę tego dnia obchodzić 26 urodzinki:) |
dokładnie to samo tylko bez urodzinek:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
90Myszka90 początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 19:00 Temat postu: |
|
|
Ja mam 19,5 lat,a Mój Narzeczony 22:) A ślub...jeszcze narazie nie planujemy:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 20:15 Temat postu: |
|
|
| Smużka napisał: |
A były współlokator nie wytrzymał - rzucił wszystko (świetną pracę, studia, znajomych, rodzinę..) i pojechał na Islandię do swojej kochanej.  |
Islandia... Aż się rozmarzyłam. W związku na odległość da się żyć, a jeśli się rozpadnie, bo jednak się nie dało? Cóż, czasem pod jednym dachem też się nie udaje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia_99 bywalec

|
Wysłany: Czw 9 Wrz 2010, 9:32 Temat postu: |
|
|
Kurcze, to my jakieś staruchy jesteśmy ja 26, przyszły mężulek 28 ślub w przyszłym roku, więc będziemy rok starsi
A co związków na odległość jest ciężko, czasem nawe cholernie ciężko ale daliśmy radę ale to prawda trzeba mieć punkt zaczepienia, jakies świtełko w tunelu, coś czego można się trzymać No i to ogromna próba i wyzwanie dla związku. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|