Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

ILE LAT MACIE?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 216, 217, 218  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii do LO? ojj nie chciałabym wracać, w większości beznadziejni nauczyciele, beznadziejna klasa, która nie potrafiła nic razem zrobić i jeszcze donosili na innych Evil or Very Mad Evil or Very Mad Dobrze, że miałam swoje 2 kumpele, bo bez nich chybabym oszalała. Nie chciałabym mieć znowu 18 lat..chociaż może nie zrobiłabym kilku durnych rzeczy?..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
deina
guru
guru

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym się chętnie cofnęła wyłącznie po to, by zmienić kilka błędnych decyzji, ale z drugiej strony wychodzę z założenia, że również błędy i potknięcia wpłynęły na to, kim dziś jestem. Może byłabym zupełnie gdzie indziej i wcale nie byłoby to lepsze:) Natomiast liceum - oj nie. Nie czułam się tam dobrze. Prawdziwych przyjaciół poznałam zupełnie gdzie indziej.
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
arsandra
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kasik456 napisał:
szczerze powiem, że o nich marzę ale wiem, że życie to nie film... On chce mnie zaskoczyć. Była niedawno okazja - nasza 6 rocznica ale widziałam, że coś kombinuje i niby wszystko zepsułam. Byłam strasznie zawiedziona bo w sumie tylko widziałam jak próbuje wymierzyć rozmiar pierścionka który obecnie nosze(też od niego ale nie ten właściwy) ale cóż muszę czekać. Mam nadzieję, że do ślubu go dostanę oczko

skąd ja to znam:P też mieliśmy rocznicę 1 lipca i podjęliśmy spontaniczną decyzję jechać nad morze tego dnia:) Siedzieliśmy wieczorem na plaży i myślałam, że w końcu to się stanie...ale niestety:) Ale mój też chciał mnie zaskoczyć i oświadczył się 13. sierpnia i to dalekoo od morza:) Nie martw się, postaraj się codziennie nie przypominać o tym:D Na pewno wkrótce się to stanie:) My w sumie już dawno wymyśliliśmy sobie datę i kilka innych szczegółów, czym pojedziemy, itd. A zaręczyny przyszły potem:) a dziś mamy już zarezerwowaną salę i zespółuśmiech a moja koleżanka, która się zaręczyła ponad rok temu nadal jest w tym samym punkcie, nawet daty nie ma ani nic, jakoś chyba się dogadać nie mogą pod tym względem widocznie...więc fajnie, że Twój Ukochany coś kombinuje i już coś planujecie:)
guru
guru

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywscie ze do LO. To był czasy... Ja mialam swietna klase, fajnych nauczycieli - wtedy tyle w moim zyciu sie działo, poznałam M... Chetnie bym to wszystko powtorzyla moze z kilkoma poprawkami ktorych nie nazwalabym błedami...ot lubie ulepszac Cool
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Arsandro masz rację. Nie słowa świadczą o uczuciach tylko czyny...Można słyszeć setki razy dziennie że ktoś kogoś kocha a potem ten ktoś się odwraca i zadaje nam ból, rani czy robi zupełnie odwrotnie do tego co przed chwilą powiedział. Wiem, że to kwestia czasu i nie napieram chociaż nie powiem był czas, że miałam na to ciśnienie...Na wszystko jest odpowiedni czas. Jak on nadejdzie to się pochwalę uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 29 Sie 2010, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My jesteśmy w tym samym wieku, Hajtniemy sie w wieku 26 lat Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Sie 2010, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej uśmiech ja mam 22 mój narzeczony 32. Znamy się od 3 lat z kawałkiem. Wiem, że róznica wieku może niektórych przerażać, ale -wierzcie mi lub nie - my od samego początku tego w ogóle nie zauważamy. Nie wyobrażam sobie teraz być z kimś w moim wieku lub młodszym.

A tak w ogóle to poznaliśmy się w Krakowie, dzieli nas jakieś 2000 km, On jest Francuzem ateistą i w ogóle strasznie dziwna z nas para. Ale baaaardzo się kochamy zakochany

Powrót do góry
Lusilla
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 30 Sie 2010, 7:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Loute- bardzo ciekawa historia Smile

Powrót do góry
lidka1986
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 30 Sie 2010, 8:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam 24 lata a mój chłopak 25... znamy się od półtora roku....w tym roku jeszcze mój chłopak planuje zaręczyny z tego co mi wiadomo...wszakże kupił pierścionek:)uśmiech... a poznaliśmy się nietypowo, pomyliłam numer gg, miałam napisac do kolegi o notatki ze studiów aby mio podwiózł bo byłam chora a pomyliłam numer i napisałam do kogoś innego, i w taki sposób pisaliśmy ze sobą, potem pierwsze spotkanie, pierwsza randka od której zaczeliśmy byc ze sobąuśmiechuśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
loute
guru
guru

PostWysłany: Pon 30 Sie 2010, 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lusilla- ta historia jest jeszcze ciekawsza jak uslyszy sie szczegoly naszego pierwszego spotkania, ale nie wiem czy az tak dokladnie chcecie je znac oczko. W kazdym razie mysle ze smialo mogloby sie to stac kanwa jakiegos filmu o milosci Very Happy

(przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z pracy, a tu nie maja polskiej klawiatury)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 216, 217, 218  Następny
Strona 167 z 218

Skocz do: