|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 17:43 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mam pytanie czy do długiego welonu pasuje fryzura z częściowo rozpuszczonymi włosami, do tego mam jeszcze grzywkę. Zupełnie nie mam wizji jakby to wyglądało. Może macie w swoich archiwach jakieś propozycje? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
czarngwiazda kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 18:40 Temat postu: |
|
|
Witam Was wszystkie, licze że znajde tu pomoc bo forumowiczki są z czałej Polski. Ja jestem z Przemyśla a ślub biore w woj łódżkim w Przedborzu wiec szukam kosmetyczki i fryzjerki właśnie w Przedborzu a to mala miejsowość rzadki tam bywam i nie bardzo wiem to tam takie usługi świadczy czy ładnie trwale itp, Biore pod uwage również tez Radomsko. A może znacie kogoś kto dojeżdza z tych okolic.
Może znajdzie się taka która jest tamtych okolic i cos poleci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 19:26 Temat postu: |
|
|
Natalia_2013 napisał: | agattt napisał: | Natalio, że tak się już czepnę - a skąd wiesz ile ta dziewczyna z filmiku ma lat? Może wygląda na tyle ile rzeczywiście ma? Po czym wnosisz, że ten kok ją postarza?  |
Po tym, że w rozpuszczonych wygląda młodziej, naturalniej, dziewczęcej, delikatniej niż w koku. Nie rozumiesz? Może mieć i 40 lat, a w koku wygląda na 47 ;p Może mieć 25, a w koku 35. Wygląda dużo, dużo poważniej i tyle. Po co mi jej wiek? Traktuję to jak na zasadzie dwóch zdjęć before i after  |
No widzisz, a ja jestem kompletnie innego zdania - w koku dziewczyna wygląda o wiele bardziej elegancko i dystyngowanie, ale absolutnie nie starzej. I tu nie ma nic filozoficznego, po prostu są różne gusta .
Agabia - fryzurki boskie . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 22:44 Temat postu: |
|
|
Agabia napisał: | Karolina1984 właśnie ta ruda mnie powaliła  |
mnie też mnie też Strasznie fajna. Tym bardziej, ze właśnie upięcia z boku najbardziej mi się podobają. Dodaję do inspiracji _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 6:11 Temat postu: |
|
|
Rudą już widziałąm w guglu Połowę roboty robi kolor włosów, drugą piękna buzia i makijaż i kolczyki inny kolor włosów nie wygląałby tak ładnie, no chyba, że jakiś ciemny
Co myślicie o tych ?
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSNAoQ8-nzSELPjFojRChBGxnF5B-3UYPDTEv3fBoEsIT5BlNUg7pByY6anw[/img]
myślę nad czymś takim :
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 9:40 Temat postu: |
|
|
Świetna! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 20:28 Temat postu: |
|
|
Mój kolejny typ :
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 21:31 Temat postu: |
|
|
shadow's wife napisał: | Mój kolejny typ :
 |
Jak dla mnie zdecydowanie za bardzo chaotycznie. Trochę jak po wstaniu z łóżka i byle jakim podpięciu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 21:33 Temat postu: |
|
|
Może i masz racje, ale jak już wcześniej wspominałam nie lubię ulizanych fryzur Uwielbiam takie trochę chaotyczne upięcia, wiązania itp.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 21:50 Temat postu: |
|
|
shadow's wife napisał: | Może i masz racje, ale jak już wcześniej wspominałam nie lubię ulizanych fryzur Uwielbiam takie trochę chaotyczne upięcia, wiązania itp.  |
Tylko, czy w trakcie całonocnej imprezy nie zrobi się z tego naprawdę nieładna, rozguzdrana fryzura. To już ogromna różnica w pórwnaniu do chaotycznego upięcia, wiązania itp. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|