|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
annna guru

|
Wysłany: Sob 17 Sie 2013, 10:34 Temat postu: |
|
|
oli_a napisał: | Kasztanowa napisał: | A mierzylas ja juz?  |
mierzylam w Ksymenie w Katowicach |
Oooo Ksymena, też tam miałam się wybrać, ale po drodze znalazłam inny salon, gdzie kupiłam suknię Moja koleżanka za to kupowała tam i faktycznie zdjęć nie wolno robić. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Sob 17 Sie 2013, 11:15 Temat postu: |
|
|
ja co prawda dam raczej do uszycia, ale przynajmniej wiem jak w niej wygladam  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
P@ul@ kandydat

|
Wysłany: Sob 17 Sie 2013, 17:55 Temat postu: |
|
|
oli_a napisał: | to CHYBA moja sukienka
tylko zastanawiam sie czy nie dodac cieniutkich ramiaczek jakby z brylancikow | [/quote]
Możesz dodać sobie ramiączka dopinane. Na tej samej zasadzie, co są czasami w biustonoszach. Warto je mieć też na wszelki wypadek gdyby okazało się później, że sukienka zacznie opadać. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oleczka1005 bywalec

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2013, 11:25 Temat postu: |
|
|
oli_a ja tez nie moge przestac o niej myslec... Chociaz jeszcze nie przymiezalam ale mam ja z wielkim wykrzyknikiem do przymiarki:P ile kosztuje w salonie? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2013, 12:29 Temat postu: |
|
|
oleczka ciezko mi teraz powiedziec, ale o ile dobrze pamietam cos ponad 2500 zl.
Cytat: | Możesz dodać sobie ramiączka dopinane. |
dobra alternatywa  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oriane bywalec

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2013, 21:37 Temat postu: |
|
|
Mi też podoba się wersja bez ramiączek, wydaje mi się, że popsują efekt. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Czw 10 Paź 2013, 0:03 Temat postu: |
|
|
Dziewczęta coraz więcej nowych kolekcji się pojawia Chociaż to dziwne,bo okazuje się, że jako jedna z nielicznych nie mam jeszcze sukienki na przyszły rok
ale apeluje to już ten czas  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 29 Paź 2013, 21:48 Temat postu: |
|
|
O rany, padło na post pod postem. Wybaczcie
guniaa napisał: | cześć dziewczyny jestem tu nowa
widzę, że rozmawiacie o sukniach. ja biorę ślub cywilny i chyba zdecyduję się na coś krótkiego. Ostatnio widziałam piękną sukienkę od Anna Kara (konkretnie model Ivy)
o ta:
jestem w niej absolutnie zakochana ale jeszcze nie rozglądałam się za nią w sklepach a to nowa kolekcja |
mnie się bardzo podoba, na cywilny jak najbardziej. Jedyne co to widziałabym tam paseczek, bo odcięcie od dolnej części a talii jest trochę dziwne. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Wto 29 Paź 2013, 21:51 Temat postu: |
|
|
oldziiaa napisał: | Dziewczęta coraz więcej nowych kolekcji się pojawia Chociaż to dziwne,bo okazuje się, że jako jedna z nielicznych nie mam jeszcze sukienki na przyszły rok
ale apeluje to już ten czas  |
Nie martw się, ja też nie mam I będę szukać dopiero po Nowym Roku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Sro 30 Paź 2013, 1:41 Temat postu: |
|
|
Mani Annais Bridal rzuciła nowe koronkowe suknie, może coś Ci się spodoba.
http://twojasuknia.pl/Annais-Bridal,2014,1,807.html
Mnie puki co nowe kolekcje w ogóle nie zachwycają , nie mój styl kompletnie. Mam umówione spotkanie w salonie wzorcowym Mystic za dwa tyg jeszcze przed wejściem nowej tury. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|