|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilkap94 kandydat
|
Wysłany: Pią 9 Mar 2018, 15:42 Temat postu: |
|
|
My wybraliśmy Mercedesa E-klasy Lux. braliśmy ślub latem więc klimatyzacja się przydała, no i samochód wyglądał elegancko, niezapomniane wrażenia. W taki dzień można sobie pozwolić na trochę luksusu 😉 my wynajęliśmy auto od firmy Dyniewicz i wszystko było bezproblemowo. Jeśli ktoś bierze ślub w Warszawie to polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Adamila021 bywalec
|
Wysłany: Sob 10 Mar 2018, 20:23 Temat postu: |
|
|
Co sądzicie o fordzie Mustangu? Myślę, że wielu z was chciałoby takim samochodem podjechać do ślubu. Na stronce https://goldencars.com.pl możecie znaleźć taki samochód do wynającia. Co więcej ma on złoty kolor karoserii |
|
Powrót do góry |
|
|
magod początkujący
|
Wysłany: Sro 25 Kwi 2018, 8:57 Temat postu: |
|
|
Ja mam słabość do limuzyn retro nie ma to jak klimatyczny, charakterystycznie brzmiący samochód sprzed kilkudziesięciu lat. Jeśli znajdziesz chwilę, zajrzyj do mnie:
http://toptuner.pl/
Prowadzę blog o samochodach |
|
Powrót do góry |
|
|
stjepan46 początkujący
|
Wysłany: Pią 18 Maj 2018, 10:51 Temat postu: 4 |
|
|
Retro |
|
Powrót do góry |
|
|
Kuba_Igielnik kandydat
|
Wysłany: Wto 4 Wrz 2018, 14:49 Temat postu: |
|
|
A może coś takiego?
1. Citroen C4G z roku 1932 - kolor czarno-kremowy
2. Buick Special z roku 1937 - kolor ecri
3. Buick Slantback z roku 1937 - kolor kremowy
4. Buick Riviera GS z roku 1972 - kolor bordowy
5. Wołga GAZ 21 z roku 1966 - kolor czarny
6. Alfa-Romeo Nestor kabrio replika - rok 1929 - kolor biały
https://www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/zabytkowe-auta-do-slubu-6-retro-aut-do-wyboru,9719/ _________________ "Typowy człowiek jest zlepkiem rutyny, idei i tradycji" – Bruce Lee |
|
Powrót do góry |
|
|
malco7 początkujący
|
Wysłany: Sro 12 Wrz 2018, 21:04 Temat postu: |
|
|
U mnie wyglądało to tak, że zawsze marzyłam o białym najnowszym audi z różami na dachu. Mieszkam w Bytomiu i szukałam w internecie polecanej wypożyczalni samochodów. W końcu natrafiłam na taką, która miała sporo dobrych opinii www.autoszymik.pl. Macie tutaj na prawdę ogromny wybór marek samochodów i można na nich przede wszystkim polegać. Są profesjonalni. https://www.autoszymik.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Anja00 początkujący
|
Wysłany: Pią 26 Paź 2018, 12:52 Temat postu: |
|
|
Żadne z wymienionych aut nie do końca mi pasuje. Wybrałabym chyba BMW. |
|
Powrót do góry |
|
|
mmaarcin88 początkujący
|
Wysłany: Sro 14 Lis 2018, 14:02 Temat postu: |
|
|
Polecam kompleksową organizacje wesel wedding-design.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
KasiaS kandydat
|
Wysłany: Czw 15 Lis 2018, 14:50 Temat postu: |
|
|
A co myślicie o... przyjazdu na miejsce ślubu przez Parę Młodą na rowerze? Na tandemie konkretnie (oczywiście suknia krótka) widziałam coś takiego w jakims lajfstajlowym magazynie i mnie to urzekło. Rower był przybrany kwiatami, wstążkami, no bajecznie to wyglądało |
|
Powrót do góry |
|
|
lukander początkujący
|
Wysłany: Czw 6 Gru 2018, 15:31 Temat postu: |
|
|
Witam Was,
Jestem tu nowy, a że planuje rozpoczęcie działalności wynajmu aut na Śluby stąd zawitałem tutaj do Was
Z racji tego jednak, że zakupione auto ma być też do jazd "na codzień" mój wybór ogranicza się do auta nowego (do wzięcia w najem długoterminowy).
Aby mi pomóc możecie wypełnić ankietę w linku:
ANKIETA - PREFEROWANE AUTO DO ŚLUBU
Z góry dziękuję za wszystkie wypełnione opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|