|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 10:26 Temat postu: |
|
|
Kiewka - jeśli chcemy miec sesje w Bukowinie to trzeba pokryc koszty dojazdu i noclegu dla fotografa Więc jestem na nie. Poza tym - nie mam pojęcia kiedy znowu bedę mogła spędzić z Lubym kilka dni tylko we dwoje. I nie mam zamiaru tego czasu marnować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 11:07 Temat postu: |
|
|
Masz racje. U nas to troche inna sytuacja bo ja tym zyskam dwa dni tylko dla nas a tak bede musiala sie obejsc zamiast 4 to tylko 2. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki_slask kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 11:48 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem najlepiej zrobićsesję po ślubie w inny dzień, jest wtedy dużo czasu i nie ma pośpiechu. Pozostaje jedynie ryzyko, że uszkodzi się sukienka na weselu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 15:15 Temat postu: |
|
|
| Kiewka napisał: | oj jest sie nad czym zastanawiac.
Np ja. Emigrant pelna geba. na wlasny slub przyjade do kraju na dwa tygodnie. Tydzien poprzedzajacy bedziemy biegac jak koty z pecherzami i dopinac wszystko na tip top. W sobote slub w niedziele poprawiny w poniedzialek bedziemy dogorywac po poprawinach we wtorek sesja. I bylo by wszystko pieknie ladnie gdyby nie to ze przez slub i ciagle wyjazdy do polski po cos. nie mamy w tym roku juz ani jednego dnia urlopu. W zwiazku z tym chcemy wykozystac reszte czasu na odpoczynek.
Zostaje wiec sroda i czwartek na to by nacieszyc sie nowym stanem. Troche malo zeby sie rozklejac jako malzenstwo przy kominku i odpoczac po dwoch latach organizacji. W piatek raniutko wracamy za wielka wode.
I teraz torche mi zal tego jednego a moze i dwoch dni. Bo gdyby sesja byla w dzien slubu to mamy poniedzialek i wtorek dodatkowo tylko dla siebie. A tak bedziemy sie bujac miedzy domem sesja i miejscem naszej kryjowki. Gdybym mogla zmienila bym zdanie. Ale na mnie juz za puzno.
Za to polecam innym dokladne przemyslenie sprawy. |
ojj Kiewka... każdy się nas pyta o podróż poślubną..a ja na to.. przygotowania przedślubne w polsce, ślub i przygotogania w Pl. i teraz we wrześniu wymiana dokumentów... musiałam dobrać zwykłego off-a bo urlopu koniec. my to szczęście mamyże fotografa mieliśmy z irlandii. krótka sesja w dniu ślubu.a w przyszłą niedzielę plener dopiero robimy.. jakoś czasu wcześniej nie było.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki_slask kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
| fotografa z irlandi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 21:54 Temat postu: |
|
|
tak z Dublina dokładnie.
My też w Irlandowie jesteśmy
a sesja uzgodniona na przyszłą niedzielę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki_slask kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:01 Temat postu: |
|
|
to chyba było by taniej wziąśc jakiegoś fotografa z polski nawet jak by was skasował 3000 to chyba byo by taniej?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:21 Temat postu: |
|
|
co do zdjęć- nie chcieliśmy oszczędzać na tym. chcieliśmy mieć zdjęcia-na które patrząc powiemy "wow"..a nie.."kurcze-to nie to". pozatym to,co oferował nam później czyli np.fotoksiążki-są nie do przebicia-kosztują-fakt..ale są niesamowite. dla nas nasze zdjęcia są naj..i warte każdej ceny. a radość z nich... i pamiątka na całe życie... bezcenna a pozatym łatwiej nam było współpracować. sesyjkę portretową narzeczeńską-na miejscu u nas w domu zrobił nam. ,uzgodnienia itd.osobiście.. w niedziele przyszła mamy plener tutaj. więc udogodnienie duże dla nas. bo na miejscu
ps.fotograf z mojego miasta powiedział ok 5000tyś.. z plenerem.. jak nie lepiej by wyszło.. oczywiście mówię o takim,którego zdjęcia by NAS satysfakcjonowały. bo za dużo mniejsze pieniądze też by się znalazł. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki_slask kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:25 Temat postu: |
|
|
no właśnie... sesja narzeczeńska i portretowa?
Co o tym myślicie? Dużo fotografów to oferuje? Jak się an to zapatrujecie? Sama nie wiem czy to fajny pomysł, czy to mocno podnosi cenę? Coraz częściej słyszę żę fotografowie oferują sesje narzeczeńskie ale nie wiem na czymn to polega...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:51 Temat postu: |
|
|
to zależy jakiego fotografa wybierzesz
my nie mieliśmy typowo narzeczeńskiej sesji. parę portretów-które wykorzystaliśmy do zaproszeń i wizytówek( taki był cel robienia)
a przedewszystkim takie zdjęcia poznają nas z fotografem. widzimy jak on pracuje,wiemy czego oczekuje od nas. pozwala się poznać i dopasować. przez co współpraca w dniu ślubu idzie lepiej i bez stresu
napewno jest to dodatkowy koszt..ale ja uważam,że warto _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|