|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pluszak guru

|
Wysłany: Sro 11 Gru 2013, 19:31 Temat postu: |
|
|
Ważne, żeby w środku była skóra, stopy będą Ci za to wdzięczne Za swoje Kotylki dałam chyba 229zł, na internecie był tańsze, ale buty z neta to dla mnie ryzyko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sro 11 Gru 2013, 19:39 Temat postu: |
|
|
pluszak napisał: | Ważne, żeby w środku była skóra, stopy będą Ci za to wdzięczne Za swoje Kotylki dałam chyba 229zł, na internecie był tańsze, ale buty z neta to dla mnie ryzyko  |
Ja kupiłam kryte buty ślubne bez paska przez internet, na oko i są idealne Udało mi się Poza tym skórzane buty koniecznie, też tak uważam, wtedy jest mniejsze ryzyko pęcherzy,otarć itp  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
camilos kandydat

|
Wysłany: Sro 11 Gru 2013, 22:22 Temat postu: |
|
|
Mogą być skórzane, ale trzeba je rozchodzić. Często się spotykam, gdy ktoś z młodych zakłada buty pierwszy raz. Koniecznie w domu posiedzieć w nich, niech się ułożą do nogi. Można wkładkę (koniecznie skórzaną) dołożyć, jeżeli będą wtedy wygodniejsze. Nawet jakąś cienką wkładkę.
Sposobów na ulepszenie butów i zrobienie z nich wygodniejszych, pasujących do naszej nogi jest tysiące. Warto poczytać w internecie lub iść do sklepu po poradę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 12 Gru 2013, 20:03 Temat postu: |
|
|
Dziś miałam przymiarkę we właściwych butkach - no i powiem, że buciki prezentują się naprawdę godnie (mimo, że kiecka to dopiero model próbny) _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Nie 5 Sty 2014, 22:04 Temat postu: |
|
|
Mam prośbę, gdyby którejś wpadły w oko jakieś ładne złote baleriny to dajcie znać, dobra? Bo szukam i szukam i nic. Albo brzydkie albo kosztują 200 zł A chciałabym się tak w 120 zmieścić... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Devona kandydat

|
Wysłany: Sob 11 Sty 2014, 6:59 Temat postu: |
|
|
Noooo właśnie... Buty ślubne...
Ja zastanawiam się nad opcją - BOSO....
Mam źle zrośniętego palca u stopy, szeroką stopę i do tego również po złamaniu... Opcja założenia buta na wysokim obcasie odpada, baletki również odpadają... A w ogóle założenie buta na obcasie będzie oznaczać potem tygodniową niemoc na nogę...
I co tu zrobić?
Pomijam fakt, że nie potrafię chodzić na obcasach xD _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velvet88 uzależniony

|
Wysłany: Sob 11 Sty 2014, 10:00 Temat postu: |
|
|
myślę, że jednak powinnaś coś na stopach mieć. Nie wytrzymasz całe popołudnie i noc boso bo poranisz sobie stopy. Chociażby coś w tym rodzaju:
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sob 11 Sty 2014, 11:21 Temat postu: |
|
|
Zawsze można ubrać miękkie baleriny _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Sob 11 Sty 2014, 13:04 Temat postu: |
|
|
velvet88 ma rację...a te pierwsze są prześliczne  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sob 11 Sty 2014, 15:00 Temat postu: |
|
|
Bez butów nie będziesz wyglądać reprezentacyjnie. Jak dla mnie to pomysł, które odpada na samym wstępie. Jesteś gospodynią wesela, głowną postacią, powinnaś być elegancka. Na bosaka można chodzić po domu Velvet podpowiedziała Ci świetną opcję z japonkami
Wylicytowałam dziś butki na zmianę z paskiem - które być może w ogóle nie będą potrzebne, jeśli okaże się, że moje pierwsze są super wygodne Cena z przesyłką to ... 44 zł - buty są nowe Zakup w ciemno, mam nadzieję, że będą dobrze leżeć na stopie
|
 |
|
|