Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Garniturowy kłopot...
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rafalkulak
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 13 Oct 2013, 18:34    Post subject: Reply with quote

Nio to musi wyglądać super w takim mundurze.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wojtek12
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 5 Mar 2014, 11:37    Post subject: Reply with quote

Mój braciszek występował w mundurze marynarki wojennej, nawet fajnie to wyglądało. Później oczywiście się przebrał na zwykły garniak:)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
czerwony kotek
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 20 May 2014, 18:25    Post subject: Reply with quote

My mieliśmy mały problem, Dziczek jest wysoki i bardzo szczupły ale na szczęście udało się dobrac fajny garniak i to niedrogo.
guru
guru

PostPosted: Tue 20 May 2014, 19:00    Post subject: Reply with quote

My też mieliśmy problem. W komplecie marynarka była idealna, ale spodnie wąskie, bo mój K. jest szerszy w biodrach. I cudem udało nam się zamienić spodnie na większe. Bo w niektórych salonach nie zamieniają.

Ale mieiliśmy też mały wypadek przy pracy. Mianowicie przy kupnie powiedzieliśmy Pani że chcemy te większe było wszystko ok, póki K. nie przymierzył ich dzień później w domu. Pani spakowała nam te mniejsze spodnie i trzeba było jechać z reklamacją. Dobrze że przymierzył wcześniej a nie dzień przed ślubem uśmiech
View user's profile Send private message
michasia9038
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 17 Nov 2014, 14:20    Post subject: Reply with quote

Jak macie problem z dużym wzrostem faceta, to skoczcie do salonów marki reklama. Świetnie dopasowane, a w razie czego szybkie poprawki. Idealne na przebranie, bo mój też był mundurowy. A potem wskoczył w coś mniej oficjalnego, acz bardzo eleganckiego. Kroje można zobaczyć sobie na stronce reklama
Back to top
ŁucjaPanna
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 29 Dec 2014, 15:08    Post subject: Reply with quote

Ciekawe podpowiedzi. za mundurowego nie wychodzę. jednak nie wiem w którym temacie powinnam ulokować moje pytanie (przyznam że moja przyjaciółka wspaniale mi doradza jednak tym razem nie wie co podpowiedzieć i potrzebuje Waszej rady). Otóż, mamy wybrany wstępnie na nasz śłub cywilny ten garnitur: http://recman24.com/sklep/pl/recman/garnitury/-garnitur-tarent-3-granat-garnitur-tarent-3-granat Model ma brązowe buty, my również chcemy buty i pasek bązowy, jednak co z muchą i butonierką do takiego koloru atramentowego? Podpowiecie?
Back to top
vratelli
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 9 Jan 2015, 12:24    Post subject: Reply with quote

Dużo sklepowych modeli nie leży tak jak trzeba, dlatego moim zdaniem na tak szczególną okazję najlepiej uszyć garnitur na miarę.
Annika
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 2 Feb 2015, 12:26    Post subject: ważna jakość garnituru Reply with quote

Mój przyszły małżonek jest bardzo wymagający, ja nie ukrywam że w sumie też zawsze ceniłam sobie wysoką jakośćoczko Dlatego szukamy kogoś kto uszyje garnitur na miarę no i przede wszystkim z wysokiej jakości
Myślałam o tej firmie:
https://www.facebook.com/pages/TIVIANO-Atelier/115778381817397

mają w Internecie bardzo dobre opinie - ktoś ich zna?[/url]
Back to top
agatka.kruk
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 2 Feb 2015, 19:58    Post subject: Reply with quote

My na szczęście nie mieliśmy większych problemów z garniturem. O dziwi też, w jakim salonie nie byliśmy wszędzie nam mówili, że tak jak suknie ślubne szyją garnitur na miarę (Giacomoconti, Vistula, Pawo, NewMen). Ostatecznie Skończyło się na tym, że marynarka idealnie pasowała na K jedynie spodnie są szyte od podstaw.

Back to top
Bazyli
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 24 Sep 2015, 14:08    Post subject: Reply with quote

wojtek12 wrote:
Mój braciszek występował w mundurze marynarki wojennej, nawet fajnie to wyglądało. Później oczywiście się przebrał na zwykły garniak:)

Marynarzem jest z zawodu, czy to tylko przebranie lol
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce