|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
annna guru

|
Posted: Wed 28 Dec 2011, 15:36 Post subject: |
|
|
Dzwoneczek - Rozmowy? Ja się boje, że mogłoby dojść do jakichś rękoczynów, gdyby okazało się, że prowadzi jakieś pikantne rozmowy z jakąś napaloną nieznajomą <żart>
Marga fakt, czasem mam wrażenie, że ludziom się w d... poprzewracało (cytat z "Sali samobójców"). Koleżanka mi opowiadała, że jej znajomi, którzy są parą wyjechali na wakacje i tam znaleźli jakąś dziewczynę, która zgodziła się na trójkąt z nimi :/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Wed 28 Dec 2011, 15:39 Post subject: |
|
|
Właśnie, brakuje im normalnych relacji w rodzinach, to potem jest tak jak w tej Sali albo czerpią jakieś chore wzorce z mediów. Ja szczęsliwie się wychowałam w rodzinie, w której się rozmawia z rodzicami i to będę "dalej kontynuować" . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Sheryl maniak

|
Posted: Wed 28 Dec 2011, 17:11 Post subject: |
|
|
..........
Last edited by Sheryl on Tue 17 Jan 2012, 20:21; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
annna guru

|
Posted: Wed 28 Dec 2011, 22:46 Post subject: |
|
|
Sheryl gdyby to był "fejsbuk" kliknęłabym LUBIE TO Idealna kara za zdrade, nawet przez Internet  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
AnkaS kandydat

|
Posted: Sat 5 Jul 2014, 12:52 Post subject: |
|
|
A co w sytuacji, kiedy poznajesz parę, przy okazji jakiejś okazji bardziej zawodowej, niż prywatnej, spędzacie miło czas podczas kolacji we czworo. Wymieniacie meilami, telefonami z tamta parą.
Po kilku dniach mąż nowej znajomej zagaja mailowo, a propos spraw poruszanych podczas kolacji. Wymieniacie z nim kilka wiadomości, bardzo konkretnych, dotyczących konkretnego tematu i rozmawiacie bardzo kurtuazyjnie i grzecznie. Ale po kilku wiadomościach on zaczyna wtrącać w te maile odrobine osobistych spraw, potem coraz więcej, uświadamia Was, że bardzo zaufał, że to dziwne, bo znacie się krótko...A następnie, pomimo wyraźnych sugestii z Waszej strony, ze to krępujące, wtrąca coraz więcej detali, które wskazują na rodzaj flirtu z Wami (komplementy, drobne zaczepki zawierające dość konkretne uwagi na temat Waszego wyglądu - oczywiście pozytywne, zawierające przymiotniki: uwodzicielski, seksowny, etc.).
Staracie się zachować dystans, nie sprawiać wrażenia świętoszkowatej pańci, jednak odczuwacie nieustanne podenerwowanie sytuacją, ponieważ, z jednej strony łączy Was z ta osoba wspólny interes, na którym Wam zależy, z drugiej nie chcecie zwrócić uwagi temu Panu zbyt dosadnie, ponieważ do końca nie macie pewności, czy z jego strony te komplementy / zaczepki mają jakieś nacechowanie głębszych emocji, czy są po prostu odrobinę bardziej, niż miłe.
Co w takiej sytuacji powinno się powiedzieć Panu? Jakiego argumentu / słowa klucza / sformułowania użyć, żeby dać do zrozumienia, że jednak niewskazane są takie "osobiste wycieczki"? |
|
| Back to top |
|
 |
efkalinka maniak

|
Posted: Tue 15 Sep 2015, 16:50 Post subject: |
|
|
Ale byłąby zadyma, Zdrada i już. Nawet w myślach! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sreg gaduła

|
Posted: Tue 17 Nov 2015, 16:20 Post subject: |
|
|
| efkalinka wrote: | | Ale byłąby zadyma, Zdrada i już. Nawet w myślach! |
Taka psychiczna czasem gorsza od fizycznej... _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
| Back to top |
|
 |
rumiankowa1111 początkujący

|
Posted: Tue 1 Dec 2015, 13:34 Post subject: |
|
|
| sreg wrote: | | efkalinka wrote: | | Ale byłąby zadyma, Zdrada i już. Nawet w myślach! |
Taka psychiczna czasem gorsza od fizycznej... |
Dokładnie... wiem coś o tym  _________________ alpecin |
|
| Back to top |
|
 |
serena maniak

|
Posted: Wed 20 Jan 2016, 20:04 Post subject: |
|
|
Zdrada..hmm... na pewno brak lojalności w stosunku do partnera. _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
| Back to top |
|
 |
anna991 kandydat

|
Posted: Thu 3 Mar 2016, 9:28 Post subject: |
|
|
| Pisanie z kimś to jeszcze nie zdrada ale fakt boli... Najgorzej gdy partner nie ma ochoty na seks, zaczynają się problemy z potencją i nawet nie chce wyjaśnić co się dzieje, nie chce brać kamagry - http://shop-kamagra.pl/pl/promotions i ma partnerke zupełnie gdzieś. Wtedy to jest problem. Moja znajoma przez to przechodziła z mężem. Są razem do dziś ale co się napłakała i namęczyła żeby uratować małżeństwo to jej. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce