|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vrunolfsdottir początkujący

|
Wysłany: Czw 27 Maj 2021, 10:32 Temat postu: |
|
|
Osobiście uważam, że przyjmowanie suplementów stanowi korzyść dla organizmu. Ostatnio zauważyłam u siebie zmarszczki, dlatego zaopatrzyłam się w kolagen od idunna https://www.idunna.pl/krystall-plus Warto kupować takie środki u sprawdzonych producentów. Ja takie stosuję już od wielu lat, ponieważ jestem przerważliwona na punkcie kondycji skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamie uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Czw 8 Lip 2021, 16:03 Temat postu: |
|
|
regularnie piję estrovitę skin, to połaczenie czterech olejów , jest tm olej z wiesiołka, lniany, ogórecznika i czarnej porzeczki, a także witaminy A, E, D i E, oraz koenzym Q10 nie ma konserwantów, barwników, bardzo fajnie podziałał na moją skórę |
|
Powrót do góry |
|
 |
romkatomasik kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2021, 10:06 Temat postu: |
|
|
A może warto podjąć wyzwanie i zacząć współpracę z marką Tantus, która oferuje wsparcie w zakresie suplementów np. diety? Dzięki temu będziecie mogli sprzedawać produkty pod własną marką. Produkcja kontraktowa to bardzo fajne rozwiązanie, które pozwoli wam czuwać nad całym procesem współpracy. Pracują tam świetni specjaliści, którzy będą was informować o każdym etapie projektowania oraz produkcji suplementów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2021, 10:59 Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie sporo ćwiczę i stosuje od niedawna także sterydy https://esterydy.pl/androchem/ z których jestem zadowolona. Myślę, że nie tylko ja ich używać, dla mnie dają spore efekty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Nie 19 Wrz 2021, 14:55 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że tak. Przecież dzisiaj odpowiednia dawka witamin mogłaby być dla Was niesamowitym wsparciem pod kątem zdrowia. Na przykładzie chociażby tego, w jaki sposób działa witamina b12 świetnie widać, że da się skutecznie wesprzeć organizm w codziennym funkcjonowaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Sro 15 Cze 2022, 7:39 Temat postu: |
|
|
Kupuje sterydy od jakiegoś czasu na stronie https://sterydowo.com/ i nie ma z niczym problemu. Jeśli zależy Ci także na wspomagaczach, to jak najbardziej zachęcam do skorzystania z tego sklepu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andy87 początkujący

|
Wysłany: Pią 17 Lut 2023, 15:49 Temat postu: |
|
|
Sterydy anaboliczne to nie jest temat dla każdego. Nie trudno zrobić sobie nimi krzywdę. Należy brać je z głową a najlepiej o tym wcześniej poczytać. Tutaj jest sporo informacji o sterydach anabolicznych które mogą być naprawdę pomocne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rachela gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|