|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kazikdobry uzależniony
|
Wysłany: Pon 14 Lis 2022, 11:14 Temat postu: |
|
|
Inga88 napisał: | Tymczasem ja w pierwszej chwili wyobrażająca sobie płyty winylowe rozłożone na podłodze... Wszystko dlatego, że uwielbiam winyle, w sensie płyty analogowe |
Ciekawe skojarzenie!
|
|
carolka bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Sro 23 Lis 2022, 8:56 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem takie panele z montażem to świetny wybór są trwałe, estetyczne, mogą imitować deski czy marmur, a są przy tym o wiele tańsze i łatwiejsze w utrzymaniu (brak konieczności olejowania drewna, czy stosowania specjalnych środkó do kamienia). na pewno to opcja warta rozważenia |
|
Powrót do góry |
|
|
humbelina bywalec
|
Wysłany: Pon 5 Gru 2022, 15:42 Temat postu: |
|
|
Uważam, że parkiet to rozwiązanie elegancki i ponadczasowe. Dlatego warto pomyśleć właśnie o montażu parkietu w biurze. Bardzo dobrym wyborem będzie cyklinowanie i układanie parkietów Wrocław: http://solum-cyklinowanie.pl/ . Polecam skontaktować się z tą firmą. |
|
Powrót do góry |
|
|
Arlettena bywalec
|
Wysłany: Pią 28 Kwi 2023, 7:01 Temat postu: |
|
|
Mam i uważam, że to był najlepszy wybór - bardzo łatwa w utrzymaniu czystości. Również w łazience mam winyle - są idealne, zwłaszcza, że w tych pomieszczeniach mam też ogrzewanie podłogowe. Więc w razie ewentualne awarii nie będę skuwać płytek, tylko szybki demontaż winyli, naprawa podłogówki i ponownie montaż tych samych paneli winylowych
Jeśli chcielibyście obejrzeć sobie różnego typu aranżacje z zastosowaniem paneli winylowych, zerknijcie sobie na stronę:
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,co-najlepsze-na-podloge-doradzaja-specjalisci-arcydom,wia5-3266-66760.html |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Czw 14 Mar 2024, 17:26 Temat postu: |
|
|
Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Moduleo z najróżniejszymi panelami podłogowymi i akcesoriami do nich, w tym np. parador . |
|
Powrót do góry |
|
|
omel33 uzależniony
|
Wysłany: Pią 22 Mar 2024, 13:39 Temat postu: |
|
|
Zainteresowanym tematem naszej rozmowy mogę polecić sprawdzić sklep internetowy Meister, w którego ofercie znajdziecie najróżniejsze panele podłogowe, w tym np. panele pergo . Posiadają rozbudowaną ofertę, dostosowaną do najróżniejszych potrzeb swoich klientów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|