Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie są alternatywy dla prywatnego samochodu?
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Homer
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 2 Jan 2007, 18:33    Post subject: Jakie są alternatywy dla prywatnego samochodu? Reply with quote

Wbrew pozorom to nie jest taki błahy problem. Jeżeli standardowa osobówka mojego ojczulka, to jeden ze świadków musi kierować. Jeśli świadkowie nie kierują, to w 3 osoby z tyłu? Biorąc pod uwagę rozpiętość sukni ślubnej, to może być problem. A limuzyna to chyba ekstrawagancja, a już na pewno wydaje mi się trochę pretensjonalne.
Back to top
View user's profile Send private message
maladziewczynka
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 9 Jan 2007, 22:09    Post subject: Reply with quote

amerykańskie autka mają duże kanapy 3 osobowe z porzodu i z tyłu
z tyłu swobodnie moga siedzieć młodzi a z przodu swiadkowie wraz z kierowcą. Kanapy sa tak duże ze napewno każdemu bedzie wygodnie Very Happy

Beluś mój, to jest to!wykrzyknik Smile)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Agnes85
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 9 Jun 2007, 16:12    Post subject: Ja także nie zamierzam jechać do ślubu limuzyną Reply with quote

Ja także nie zamierzam jechać do ślubu limuzyną. To jest zbyt oklepane.
Back to top
Lincoln Town Car
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 24 Aug 2007, 9:47    Post subject: Re: Ja także nie zamierzam jechać do ślubu limuzyną Reply with quote

Agnes85 wrote:
Ja także nie zamierzam jechać do ślubu limuzyną. To jest zbyt oklepane.

zalezy co kto lubi. Na pewno warto jest sprobowac przejazdzki i jednym i drugim, tak po prostu...zobaczyc, jak to jest..
Limuzyny to przewaznie tez auta amerykanskie.
a co tam , Raz sie zyje... oczko
POZDRAWIAM
Neti
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 22 Oct 2007, 0:39    Post subject: maladziewczynko Reply with quote

DO maladziewczynka

Hmm... Ile kosztuje taka przejażdżka, jaki czas przewidywany na wypożyczenie i w ogóle w jakich województwach jeździcie??
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 19 Mar 2008, 17:56    Post subject: Reply with quote

a ja proponuje zobaczyc o ktorej macie autobus MPK pod kościol. Oryginalne i tanie bo placicie tylko za bilet a do tego jedzie cala rodzina. lol lol lol
Back to top
magdaberbec
maniak
maniak

PostPosted: Wed 19 Mar 2008, 20:50    Post subject: Reply with quote

mój brat cioteczny wynajął elegancki samochód i sam nim kierował. Jechał tylko z żoną i oczywiście jechali jako pierwsi. pomysł wypalił.

Back to top
dianicho
maniak
maniak

PostPosted: Sat 29 Mar 2008, 13:34    Post subject: Reply with quote

dobrze jest poszukać wśród znajomych dużo samochodów się do tego nadaje chyba że ktoś ma specjalne wymagania nikt wam raczej pomocy nie odmowi a jezeli bedzie to znajomy to raczej wszystko wypali z wynajmem i koszty i organizacja są cięższe

Back to top
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 4 Mar 2009, 15:49    Post subject: Reply with quote

mzoe znajomi mają weksze auto

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
LimuzynyXXL
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 19 Mar 2009, 12:56    Post subject: Reply with quote

wynajecie limuzyny rozwiazuje problem, poza tym wyglada ladnie podczas uroczystosci. wydatek 1000-2000 nie jest najwiekszy w budzecie calego wesela, a efekt gwarantowany. zwykle w limuzynie komfortowo moze jechac do 10 osob, 9 powiedzmy bo suknia duza... czyli swobodnie zmiesci sie jeszcze kamerzysta czy fotograf i nagraja fajny kawalek, albo... moj ulubiony patent: mozna zabrac dzieciaki z wesela. maja ubaw po pachy z przejazdzki limuzyna, plus, bardzo sympatycznie jest z dzieciakami na pokladzie:)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce