|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Katie3 kandydat
|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 12:10 Temat postu: Praca |
|
|
Cześć, chciałabym dorobić trochę przed weselem i szukam opcji wyjazdu za granicę do pracy. Słyszałam o agencji Opieka Portus, jakie macie opinie o tej agencji, polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Muminka uzależniony
|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 14:43 Temat postu: |
|
|
Teraz są dziwne czasy, może lepiej się wstrzymać z wyjazdem bo nie wiadomo gdzie i kiedy człowiek utknie później. |
|
Powrót do góry |
|
|
WeigelP kandydat
|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 19:36 Temat postu: Re: Praca |
|
|
Szczerze mówiąc nie mogę nic o nim powiedzieć, ale wygooglowałam go i powiem, że nie jest najgorszy. |
|
Powrót do góry |
|
|
kornelka33 gaduła
|
Wysłany: Nie 1 Sie 2021, 1:03 Temat postu: |
|
|
Osobiście tej agencji nie znam, ja pracę jako opiekunka osób starszych znalazłam przez agencję https://eopiekunka.pl/oferty-pracy/. Od lat rekrutują kandydatów na te stanowisko i mają same pozytywne opinie. Podczas pracy w Polsce nie byłam w stanie odłożyć sobie co miesiąc pieniędzy, a pracując w Niemczech regularnie odkładam. Polecam taką formę pracy. |
|
Powrót do góry |
|
|
tuja bywalec
|
Wysłany: Pią 13 Sie 2021, 13:40 Temat postu: |
|
|
Widzę, że coraz więcej osób decyduje się na wyjazd i podjęcie pracy opiekunki seniorów na terenie Niemiec. Nie ma się co dziwić skoro to zajęcie jest tam zdecydowanie bardziej doceniane niż u nas. Sama czytałam już jak wygląda codzienna praca opiekunki. W tym artykule https://ekspresjaroslawski.pl/artykul/co-gotuja-opiekunki/1200831 znalazłam wiadomości o tym, co gotuje się seniorom. To bardzo cenna wiedza. |
|
Powrót do góry |
|
|
vaughn44 początkujący
|
Wysłany: Pią 13 Sie 2021, 15:18 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukasz pracy lub poszukujesz wykwalifikowanych pracowników to polecam Ci zamieścić ogłoszenia nie tylko na forach internetowych, ale również na stronach z ogłoszeniami. Na takich stronach można zamieszczać w różnych kategoriach, w tym właśnie odnośnie pracy. Myślę, że tam więcej osób zwróci uwagę na Twoje ogłoszenie niż na tym forum. Potencjalni pracownicy i pracodawcy mogą się kontaktować z Tobą za pomocą właśnie takiej strony internetowej. Myślę że jest to bardzo dobre rozwiązanie. _________________ darmowe ogłoszenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Aniela1 bywalec
|
Wysłany: Pią 13 Sie 2021, 15:38 Temat postu: |
|
|
Ja się wreszcie zdecydowałam na to aby zrezygnować z etatu i zacząć działać na własną rękę. Wolę być sama dla siebie szefem niż ciągle słuchać narzekania swojego prełożonego. Oczywiście do takiego przysłowiowego kopniaka w tyłek była mi potrzebna mowa motywacyjna . Nie trudno było ją odnaleźć w sieci. |
|
Powrót do góry |
|
|
welonik bywalec
|
Wysłany: Pon 16 Sie 2021, 12:46 Temat postu: |
|
|
Siemanko. Jak już mowa o pracy to zastanawiam się nad tym czy w każdym zakładzie pracy jest taki regulamin pracy? Bo uważam, że to bardzo ważne aby w widocznym miejscu taki regulamin się znajdował. Dlatego też ja jak szukałam jakiś informacji na ten temat to znalazłam między innymi tutaj https://biznes-time.pl/regulamin-pracy-jak-powinien-wygladac/ udało mi się wiele dowiedzieć. |
|
Powrót do góry |
|
|
charlotte160 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
sowa4 gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Sie 2021, 20:55 Temat postu: |
|
|
Na pewno tutaj https://zycieseniora.com/ekspert-radzi/dodatkowa-praca-w-domu-i-przez-internet warto sobie zerknąć. Macie tam bowiem sporo ciekawych i praktycznych informacji na temat pracy dodatkowej przez internet. Myślę, że jest to naprawdę bardzo ciekawe i praktyczne rozwiązanie, które daje wiele możliwości. Poza tym ogranicza koszty wszelkich dojazdów. Pomyślcie o tym.
Ostatnio zmieniony przez sowa4 dnia Pią 3 Wrz 2021, 8:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|