|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec
|
Wysłany: Sro 21 Kwi 2021, 12:05 Temat postu: Jakie kosmetyki do cery trądzikowej |
|
|
Jakie kosmetyki do makijażu do cery trądzikowej i delikatnej?? _________________ Przyszła panna młoda |
|
Powrót do góry |
|
|
WarrenPeterson początkujący
|
Wysłany: Sro 21 Kwi 2021, 15:42 Temat postu: |
|
|
Witam |
|
Powrót do góry |
|
|
jagnam gaduła
|
Wysłany: Czw 22 Kwi 2021, 6:56 Temat postu: |
|
|
Mój tip: jeśli masz cere tradzikowa, to absolutne nie dla kosmetyków dedykowanych dla cery trądzikowej. Mają alkohol w składzie (toniki, płyny, żele, mleczka) co wysusza skórę i sprawia że się tlusci a dalej prowadzi do wykwitow. Ja używam wszystkiego do cery wrażliwej/bardzo wrażliwej bo mają najkrótsze składy (płyn micelarny różowy Garnier i tonik też, żel z biedronki bebeauty niebieski), wyjątek to podkład bo mam fit me chociaż ma alko w składzie. Polecam krem matujący z Nivea na dzień. A na trądzik na noc pastę cynkowa.
Świetne kremy koloryzujące ma również ta firma https://www.cocolita.pl/svr-sebiaclear Warto jest je używać w dni, w które nie masz ochoty na pelen make up. |
|
Powrót do góry |
|
|
humbelina bywalec
|
Wysłany: Czw 22 Kwi 2021, 8:20 Temat postu: |
|
|
Zajrzyj sobie do Sklepu Bellita: https://sklep.bellita.waw.pl/ . Jest to świetnie wyposażona drogeria internetowa. W ich ofercie znajdziecie najróżniejsze kosmetyki - także do cery trądzikowej. |
|
Powrót do góry |
|
|
renni bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2021, 6:55 Temat postu: |
|
|
sprawdz sobie te kosmetyki kokosowe z serii Ruch Coconut z Eveline. ja mam skórę trądzikową i ogólnie dośc problematyczną i fajnie na mnie działaja. najbardziej lubię tą piankę oczyszczającą a w połączeniu z kremem odzywczym i płynem micelarnym to już w ogóle petarda |
|
Powrót do góry |
|
|
monika90 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
ciustuszka kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
vancia kandydat
|
Wysłany: Pon 31 Maj 2021, 22:57 Temat postu: |
|
|
Polecam mydło lecznicze Aleppo Szamir, znakomite jest. Nie wysusza skóry, działa antybakteryjnie, przeciwzapalnie, antywirusowo. Rewelacyjne na trądzik |
|
Powrót do góry |
|
|
tigerr bywalec
|
Wysłany: Sro 2 Cze 2021, 10:07 Temat postu: |
|
|
Kosmetyków akurat jest bardzo dużo. Dlatego też każda znajdzie dla siebie jakieś kosmetyki jakich potrzebujemy. Ale nie zapominajmy, że na kosmetyki przydałby się może jakiś kuferek? Bo ja zamierzam takiego poszukać i nawet między innymi tutaj https://costway.pl/kuferki-kosmetyczne udało mi się kilka bardzo fajnych takich kosmetyków znaleźć. A że ceny ich także są bardzo dobre to kto wie może i zamówię kilka takich kuferków. |
|
Powrót do góry |
|
|
zyta12 bywalec
|
Wysłany: Pon 5 Lip 2021, 18:10 Temat postu: |
|
|
Widzę, że bardzo dużo osób ma problem z cerą trądzikową. Trądzik brzydko wygląda, dlatego trzeba szybko działać. Słyszałam, że skutecznym preparatem są wiórki mydlane betula tar od Aurumaris. Pomaga usunąć sam trądzik i powstałe przez niego blizny. Dodatkowo nawilża cerę i zmniejsza zmarszczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|