Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papatki19 gaduła
|
Wysłany: Wto 8 Gru 2020, 22:44 Temat postu: podolog |
|
|
Hej mam problem nie mogę dopasować żadnych butów na obcasie bo strasznie mnie bolą w nich nogi. Wydaje mi się ze to wina haluksów. Czy polecacie może jakieś kliniki w Rzeszowie gdzie mogłabym wyleczyć ten problem? Słyszałam że Instytut podologii w Rzeszowie jest bardzo dobry. Był tam może ktoś i może się wypowiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
|
Ania236 początkujący
|
Wysłany: Czw 21 Sty 2021, 10:40 Temat postu: opracowanie stóp |
|
|
Niestety nie znam żadnych godnych polecenia placówek, które opracowują stopy w Rzeszowie, ale mogę polecić z całego serca Centrum Stopy w Warszawie. Pani Agnieszka, która się tym zajmuje jest osobą na właściwym stanowisku. Szczegółowo odpowie na zadawane pytania i precyzyjnie opracuje stopę _________________ Ania236 |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
kermia bywalec
|
Wysłany: Sro 30 Lis 2022, 18:23 Temat postu: |
|
|
Haluksy to poważny problem i wymagają leczenia w gabinecie podologicznym. Moja znajoma leczyła się u podolog Przemyśl i od pierwszej konsultacji, do zakończonego leczenia nie miała zastrzeżeń i w końcu może nosić właśnie szpilki i inne buty. W jej przypadku haluksy były dosyć spore i wymagało to zabiegu operacyjnego. Daj znać jak po wizycie. |
|
Powrót do góry |
|
|
sikorka bywalec
|
Wysłany: Sro 18 Sty 2023, 21:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo wielu jest naprawdę dobrych specjalistów zajmujących się podologią bez większego problemu znajdziesz odpowiedni gabinet. Jak coś to warta polecenia jest hurtownia podologiczna Leopard w razie gdyby była potrzeba zakupu produktów czy to do pielęgnacji czy leczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
bethany.schaefer początkujący
|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 10:48 Temat postu: |
|
|
Podolog świetnie radzi sobie z takimi problemami, jak np. wrastający paznokieć, grzybica, czy usuwanie odcisków. To są najpopularniejsze schorzenia, z którymi można się udać do podologa. Podolog ogólnie zajmuje się diagnozowaniem oraz leczeniem chorób stóp i stawów skokowo-goleniowych. Jeśli zastanawiacie się, czy wizyta u podologa to coś dla was, to znalazłam taki artykuł w tym temacie - https://dlalejdis.pl/artykuly/kim-jest-i-czym-zajmuje-sie-podolog. Może on was również zaciekawi . |
|
Powrót do góry |
|
|
michalikg początkujący
|
Wysłany: Wto 14 Lut 2023, 11:04 Temat postu: |
|
|
Na własnej skórze doświadczyłam tego, że warto systematycznie chodzić do podologa. Często nie zwracamy uwagę na swoje stopy, a to może prowadzić do różnych, poważnych chorób. Mogę Wam polecić podologa z trójmiasta - https://gdynia-podolog.pl/. _________________ podolog Gdańsk |
|
Powrót do góry |
|
|
ewaroma początkujący
|
Wysłany: Sro 15 Lut 2023, 12:03 Temat postu: |
|
|
W Warszawie znajdziesz wykwalifikowanych podologów. Np. https://podocenter.pl/. Udaj się na wizytę jak najszybciej, aby pozbyć się problemu i zadbać o swoje stopy. _________________ podologia Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
|
MonicaB kandydat
|
Wysłany: Pon 20 Lut 2023, 21:36 Temat postu: |
|
|
A ja korzystam z mobilnego podologa. Jest to wygodne rozwiązanie. Jestem leniwy. Dodatkowo nie muszę czekać w kolejce do lekarza wcześniej. On sam przyjeżdża. |
|
Powrót do góry |
|
|
bella91 kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
|