|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AlaNiemiec początkujący
|
Wysłany: Czw 21 Maj 2020, 9:44 Temat postu: Książki dla dzieci |
|
|
Kochani! Zbliża się dzień dziecka, a ja nie do końca wiem co mogłabym kupić swojej chrześnicy, która ma 8 lat. Koleżanka z pracy kupiła swojej córce książki z serii "Puk,puk! Otwórzcie drzwi", nie pamiętam autora. Znacie tę serię? |
|
Powrót do góry |
|
|
polakowalska kandydat
|
Wysłany: Czw 21 Maj 2020, 9:50 Temat postu: |
|
|
O! Kojarzę tą serię, ale uważam, że z tego samego wydawnictwa na uwagę zasługuję również ,,Tola na wsi" ! Może kup całą serię jednych książeczek? |
|
Powrót do góry |
|
|
kczepin12 kandydat
|
Wysłany: Pią 22 Maj 2020, 10:49 Temat postu: |
|
|
A kojarzycie dziewczyny pozycję "Tomek Łebski. Superferie. Kreacje i inne wariacje"? Książeczka pochodzi z tego samego wydawnictwa - Zielona Sowa, a mój synek zaczął w końcu czytać dzięki tej książce. |
|
Powrót do góry |
|
|
densy gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Wto 23 Cze 2020, 9:16 Temat postu: |
|
|
Bardzo wiele ciekawych tytułów ma w swojej ofercie EduKsięgarnia: https://www.eduksiegarnia.pl/. Znajdziecie tam książki ale także różnego rodzaju gry edukacyjne. Wszystko dopasowane do wieku i potrzeb dziecka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Perfekcyjna kandydat
|
Wysłany: Czw 25 Cze 2020, 12:30 Temat postu: |
|
|
Ja takie rzeczy kupuję na pokato.pl. Patrzę kto ma na sprzedaż używane książki, dzwonię, umawiam się, kupuję. Daję im drugi dom i drugie życie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Perfekcyjna kandydat
|
Wysłany: Czw 25 Cze 2020, 12:31 Temat postu: |
|
|
Ja takie rzeczy kupuję na pokato.pl. Patrzę kto ma na sprzedaż używane książki, dzwonię, umawiam się, kupuję. Daję im drugi dom i drugie życie. |
|
Powrót do góry |
|
|
pacocha.blake początkujący
|
Wysłany: Sob 11 Lip 2020, 12:33 Temat postu: |
|
|
Książka to dobry wybór, jest na prawdę dużo różnych ciekawych tematów, które mogą zainteresować dziecko. |
|
Powrót do góry |
|
|
roxanne54 początkujący
|
Wysłany: Nie 12 Lip 2020, 14:14 Temat postu: |
|
|
Dobrym wyborem będą książki po angielsku dla dzieci https://englishbookclub.pl/, które są świetnym narzędziem do nauki. Ucząc dzieci języków obcych, poszerzamy im horyzonty. Uświadamiamy, że istnieją kraje, języki, społeczeństwa, które różnią się od nas. To bardzo ważne, by już od najmłodszych lat wiedzieli o różnorodności świata i wykazywali zainteresowanie innymi kulturami. |
|
Powrót do góry |
|
|
walentynka uzależniony
|
Wysłany: Czw 6 Sie 2020, 7:37 Temat postu: |
|
|
Jeżeli są tu osoby mieszkające w Wielkiej Brytanii to polecam odwiedzić internetową księgarnię Rewolucja. Znajdziecie tam duży wybór książek, ale także gier i zabawek: https://rewolucja.co.uk/zabawki. Jestem pewna, że wybierzecie coś dla swoich dzieci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|