Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gabrielaela123 kandydat
|
Wysłany: Sro 13 Lis 2019, 13:32 Temat postu: Przeprowadzka do Krakowa |
|
|
Hej,
Po ślubie chcemy wyprowadzić się do Krakowa. Planujemy zakup mieszkania z firmą ABC DOM...znajoma polecała ich, a ja zbieram więcej opinii na ich temat Ktoś może miał z nimi do czynienia? Godni zaufania? |
|
Powrót do góry |
|
|
Miroslaw2221 bywalec
|
Wysłany: Wto 26 Lis 2019, 18:46 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawa jest opcja oferowana przez firmę przeprowadzki Warszawa . Skorzystała moja firma z opcji przeprowadzki kompleksowej czyli ta firma spakowała nasze rzeczy, wyniosła, przewiozła na miejsce oraz wypakowała cały sprzęt. Wcześniej oni wycenili ich usługę, więc nie było żadnych niespodzianek. |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Sro 12 Lut 2020, 14:21 Temat postu: |
|
|
A czy zorganizowaliście już sobie odpowiednią firmę przeprowadzkową? Wbrew pozorom jest to kwestia bardzo ważna. Tutaj macie kontakt do firmy TDU Przeprowadzki: http://www.przeprowadzki-poznan-24.pl/kontakt.html, nie wiem skąd się przeprowadzacie - oni mają swoją siedzibę w Poznaniu ale działają na terenie całej Polski |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaobraczkowany początkujący
|
Wysłany: Pon 24 Lut 2020, 8:32 Temat postu: |
|
|
Ja pisali ludzie wyżej, warto jest skorzystać z firmy przeprowadzkowej, albo chociaż poczytać o tym jak się przygotować do przeprowadzki. W ten sposób można poznać naprawdę sporo tricków, które pozwolą ci na sprawną przeprowadzkę _________________ przeprowadzki Lider |
|
Powrót do góry |
|
|
joaska876 kandydat
|
Wysłany: Pią 20 Mar 2020, 15:09 Temat postu: Wiki |
|
|
Po ślubie przeprowadzałam się do Krakowa z Warszawy z Wiki Transport. Wszystko przebiegło bezproblemowo, wiec mogę polecić |
|
Powrót do góry |
|
|
Wikitiki kandydat
|
Wysłany: Sro 8 Kwi 2020, 8:34 Temat postu: |
|
|
teraz to raczej przeprowadzki nie urządzisz:)
pozamykali wszystko _________________ Dobrego dnia życzę |
|
Powrót do góry |
|
|
klaxx kandydat
|
Wysłany: Pon 11 Maj 2020, 21:31 Temat postu: Re: Wiki |
|
|
joaska876 napisał: | Po ślubie przeprowadzałam się do Krakowa z Warszawy z Wiki Transport. Wszystko przebiegło bezproblemowo, wiec mogę polecić |
Wiki Transport bardzo fajni, również polecam. Wszystko załatwione raz dawa |
|
Powrót do góry |
|
|
sokow bywalec
|
Wysłany: Sro 24 Sie 2022, 11:15 Temat postu: |
|
|
Mogę polecić dla mnie najlepszą w swoim fachu firmę przeprowadzkową
https://www.przeprowadzkiwroclaw.pl Firma jest zaangażowana w zapewnienie swojemu klientowi jak najlepszej usługi, jakość ich wykonania jest bardzo zadowalająca. Ja z mężem chętnie skorzystamy z ich oferty przy następnym razie. Wszystko przebiegło w bardzo ekspresowym tempie oraz dokładnie tak jak się umawialiśmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
dori gaduła
|
Wysłany: Czw 8 Cze 2023, 10:44 Temat postu: |
|
|
Moje doświadczenie z przeprowadzkami w Krakowie było bardzo pozytywne dzięki firmie https://przeprowadzki-krakow.net Zespół był bardzo pomocny i zaangażowany. Przeprowadzki Kraków były przeprowadzone sprawnie, a moje rzeczy dotarły na miejsce w doskonałym stanie. Zdecydowanie polecam skorzystać z ich usług |
|
Powrót do góry |
|
|
kkulas początkujący
|
Wysłany: Czw 8 Cze 2023, 16:26 Temat postu: |
|
|
Też się tam za niedługo przeprowadzam! |
|
Powrót do góry |