Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czerwony kotek uzależniony
|
Wysłany: Czw 14 Lis 2013, 12:13 Temat postu: rocznica ślubu rodziców w dzień naszego |
|
|
u nas się tak zdarzy, że rodzice T. w dniu naszego ślubu będą obchodzili swoją rocznicę... nie wiem którą, wypada chyba do podziękowań dołączyć jakiś prezent, co będzie odpowiedniego i niedrogiego? zetknęłyście/zetknęliście się z taką sytuacją? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lamika88 uzależniony
|
Wysłany: Czw 14 Lis 2013, 12:44 Temat postu: |
|
|
Tak U nas wszyscy sąsiedzi z jednej rodziny mieli praktycznie tak, że albo w dzień ślubu albo w poprawiny wypadała rocznica ślubu rodzeństwa lub rodziców lub i to i to To zawsze była dedykacja dla tego konkretnego małżeństwa i np bukiet kwiatów od męża dla żony czy od dzieci
U mnie się tak złoży, że na naszych poprawinach mój teść będzie miał urodziny.
A znowuż rok po mnie ślub bierze moja młodsza siostra i na jej poprawinach my będziemy mieć swoją pierwszą rocznicę ślubu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kithy maniak
|
Wysłany: Czw 14 Lis 2013, 14:12 Temat postu: |
|
|
U mnie zaraz po północy po oczepinach zadedykowałam z moim bratem rodzicom piosenkę ich z młodości bo mieli rocznicę ślubu swoją mam to na filmie, coś pięknego jak przytuleni do siebie tańczą sami na sali _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
migo30 kandydat
|
Wysłany: Sro 15 Sty 2014, 22:36 Temat postu: |
|
|
Najlepszym prezentem to będzie pamięć o tym i zadedykowanie utworu który kojarzy im się z poznaniem, porozmawiaj z mamą czy tatą jaki to był utwór z którym mają miłe wspomnienia i ustal to z orkiestrą na pewno będzie to najlepszy prezent . _________________ Polecam się przy doradzeniu bezpłatnym wszystkim przyszłym małżonkom co do przyjęcia weselnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
oleolaj początkujący
|
Wysłany: Sro 18 Cze 2014, 14:25 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, pamięć o trudzie włożonym w wykochanie jest czymś ponadczasowym i nie wymaga dodatkowych fajerwerków. |
|
Powrót do góry |
|
|
judytkaxx kandydat
|
Wysłany: Pon 7 Lip 2014, 14:14 Temat postu: |
|
|
Z pewnością musicie skupić się na jakimś oryginalnym prezencie na podziękowania dla rodziców. Ja zamówiłam takie piękne szkatułki na reklama.ruda_wiewiórka |
|
Powrót do góry |
|
|
Judytka_Tom bywalec
|
Wysłany: Wto 12 Maj 2015, 14:10 Temat postu: |
|
|
Moja kuzynka miała taką sytuację zadedykowała rodzicom piosenkę i był toast za nich;) prezent dostali na osobności;) _________________ Don't give up! |
|
Powrót do góry |
|
|
kk001 kandydat
|
Wysłany: Pią 12 Paź 2018, 12:50 Temat postu: pomyśl nad |
|
|
Z jednej strony to fajnie,ponieważ ich rocznice można opić na waszym przyjęciu. Myśle jednak,że mały prezent będzie odpowiedni. Jakiś czas temu w mieściewrocław noclegi blisko rynku widziałam dobrą cenę apartamentu "RIO". To da im chwilę do nacieszenia się sobą |
|
Powrót do góry |
|
|
Dudas kandydat
|
Wysłany: Pon 22 Paź 2018, 23:56 Temat postu: |
|
|
ostatnio modne jest wręczanie podziękowania dla rodziców w kształcie drzewka ze sklejki oprawionej w ramę. Ceny są różne od 110zł na sklep.tuprezenty.pl i 140 na prezenty.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
gulia początkujący
|
Wysłany: Wto 23 Paź 2018, 16:06 Temat postu: kosz |
|
|
my zamowilismy na nasze wesele pięknekosze upominkowe dla Rodziców naprawde bardzo eleganckie i gustowne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|