| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Nora bywalec

| 

Wysłany: Sro 9 Paź 2013, 17:01    Temat postu: Barman na weselu | 
				     | 

| 

Co sądzicie o wynajęciu barmana na wesele? Zastanawiamy się nad taką opcją. _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Noir maniak

| 

Wysłany: Sro 9 Paź 2013, 18:31    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U nas był barman (nie pokazy barmańskie), całą noc robił drinki na zamówienie   Wahaliśmy się, czy go brać, ale okazał się strzałem w dziesiątkę   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Nora bywalec

| 

Wysłany: Sro 9 Paź 2013, 20:47    Temat postu:  | 
				     | 

| 

No my właśnie zastanawiamy się nad barmanem, który ma w swojej ofercie robienie drinków i pokaz. Wódkę mamy kupić sami, a on w cenie ma owoce, dekoracje i likiery - chce 1800 za całą noc. Jak było u Was? _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

oldziiaa guru

| 

Wysłany: Sro 9 Paź 2013, 23:45    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U nas barman będzie obowiązkowo. Mamy przy sali specjalne miejsce dla niego  

Bez pokazu, bo to jednak jest wesele a nie event, na którym gości trzeba zabawiać, ale drinki jak najbardziej. My sami jesteśmy z nie pijących czystej wódki, wiec drinole będą akurat i to właśnie nimi będziemy wznosić toasty   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Noir maniak

| 

Wysłany: Czw 10 Paź 2013, 9:29    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Hmm, nie mam szczegółowego rachunku, bo niestety został u teściowej, ale o ile dobrze pamietam barman kosztował 1100 zł plus do tego osobno alkohole w zależności od zużycia. Mąż twierdzi, że zamknęło się w 1500 zł, mi się wydaje, że nawet nieco mniej było. Tyle, że nasz barman był z restauracji, w której robiliśmy wesele, nie był 'z zewnątrz'  

oldziiaa u nas tez nie było pokazów, barman stał sobie za barem i ludzie podchodzili zamawiać drinki. Ja piłam bardzo, bardzo mało, tylko jednego drinka w tym, ale goście (zwłaszcza kobiety) bardzo sobie chwalili   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Sutip kandydat

| 

Wysłany: Sob 12 Paź 2013, 20:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A u nas barman był za darmo. Bo tym "barmanem" była osoba z obsługi z restauracji więc zamawiało się u kelnerki drinka i przynosiła wtedy | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

EwelaE kandydat

| 

Wysłany: Nie 15 Gru 2013, 14:14    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja się zastanawiam nad barmanem. Niby fajnie drinki itp. Ale słyszałam że im mniej różnych alkoholi tym lepiej dla gości....Mieszane mam odczucia, w sumie nigdy sama nie byłam na weselu gdzie był barman. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

say_yes guru

| 

Wysłany: Nie 15 Gru 2013, 14:48    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U nas na sali za 2óch barmanów zapłaciliśmy 300 zł plus do tego sami wstawialiśmy alko. A bar miał spore wzięcie   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jolaniebieska kandydat

| 

Wysłany: Pią 3 Sty 2014, 17:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

U mnie na weselu był barman (wliczony w cenę sali   ) i cała masa różnych drinków w kolorach tęczy. Nie stwierdzono przypadków jakiś dziwnych zachowań z tego powodu, ot normalnie, jak na weselu, jak ktoś musiał, to poszedł się przewietrzyć i było ok.

Za to byłam kiedyś na weselu, gdzie był wiejski stół z bimbrem i co tam się działo... Ścinał ludzi za koleją. Bimbru nie polecam    _________________ rolety w poznaniu | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Loki80 Gość

| 

Wysłany: Pią 10 Sty 2014, 8:30    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| bimber jest dla ludzi z głową ale wiadomo jak to jest na weselu, ludziom włącza się małpi rozum i chleją jakby jutro miało nie nadejść | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|