|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karolka12 uzależniony
|
Wysłany: Pon 10 Cze 2013, 14:43 Temat postu: |
|
|
Jak pięknie..
Wszystkiego pięknego i najlepszego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
filifionka uzależniony
|
Wysłany: Pon 10 Cze 2013, 15:49 Temat postu: |
|
|
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na dalsze wspólne życie!
Ja oczywiście również przeżyłam szok, widząc Cię jako brunetkę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
atina guru
|
Wysłany: Pon 10 Cze 2013, 22:06 Temat postu: |
|
|
gabi8_9 napisał: | Wszystkiego dobrego
Ładna z Ciebie kobitka, nie wiem czemu ale mam wrażenie że znam tą buźkę skądś |
A skąd jesteś Ponoć każdy ma swojego sobowtóra ;p w większym lub mniejszym stopniu Dziękuję za miłe komentarze i życzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
karlajn gaduła
|
Wysłany: Wto 11 Cze 2013, 9:22 Temat postu: |
|
|
Atino, wszystkiego dobrego i oby tak dalej!
I tez mi sie wydawalo, ze jestes blondynka. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
gabi8_9 maniak
|
Wysłany: Wto 11 Cze 2013, 21:11 Temat postu: |
|
|
atina napisał: | gabi8_9 napisał: | Wszystkiego dobrego
Ładna z Ciebie kobitka, nie wiem czemu ale mam wrażenie że znam tą buźkę skądś |
A skąd jesteś Ponoć każdy ma swojego sobowtóra ;p w większym lub mniejszym stopniu Dziękuję za miłe komentarze i życzenia |
jestem z okolic bielska białej nie wiem może gdzieś podobną osobę wiedziałam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
atina guru
|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 7:41 Temat postu: |
|
|
Oj to ja z okolic Krakowa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
atina guru
|
Wysłany: Pią 6 Cze 2014, 19:59 Temat postu: |
|
|
Idę jutro na wesele kolegi, no i tak sobie właśnie uświadomiłam, że to już dwa lata Za 3 dni będziemy obchodzić kolejną rocznicę, a ja nie wierzę, że to już tyle czasu. I, że tyle się zmieniło. Mamy kochany owoc naszej miłości Lenkę i się wzruszyłam tym wszystkim.
Tak na wspomnienia mnie wzięło
Aaa co tam, mam jeszcze filmik, którym się nie chwaliłam, ze zdjęciami To pokażę na chwilkę _________________
Ostatnio zmieniony przez atina dnia Pon 9 Cze 2014, 20:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
gaja_85 guru
|
Wysłany: Pią 6 Cze 2014, 20:18 Temat postu: |
|
|
Oj leci atinko niesamowicie szybko, u nas tez juz niedlugo dwa lata i taaakie zmiany w miedzy czasie. Wazne, ze na lepsze
Slicznie wygladaliscie Tego Dnia i Waszego uczucia rowniez nie da sie niezauwazyc
Wszystkiego co najlepsze dla Was na kolejne wspolnie spedzone, bajeczne lata _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
gaja_85 guru
|
Wysłany: Pią 6 Cze 2014, 20:19 Temat postu: |
|
|
Oj leci atinko niesamowicie szybko, u nas tez juz niedlugo dwa lata i taaakie zmiany w miedzy czasie. Wazne, ze na lepsze
Slicznie wygladaliscie Tego Dnia i Waszego uczucia rowniez nie da sie niezauwazyc
Wszystkiego co najlepsze dla Was na kolejne wspolnie spedzone, bajeczne lata _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
AniaKicia87 guru
|
Wysłany: Pią 6 Cze 2014, 20:42 Temat postu: |
|
|
Piękny filmik - wspaniała pamiątka. U nas lada dzień 3 rocznica - sami nie możemy uwierzyć, że to TA wyjątkowa bo już jesteśmy w trójkę, co prawda synuś dopiero w brzuszku ale to dla nas znaczący moment.
Kolejnych wspólnych wspaniałych lat Wam życzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|