|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
serena maniak
|
Wysłany: Pon 10 Mar 2014, 18:25 Temat postu: |
|
|
ja mam urodziny 3 stycznia, widzę, że się ta data na forum już pojawiła _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
malenka00 uzależniony
|
Wysłany: Pon 10 Mar 2014, 22:37 Temat postu: |
|
|
Serena to już rozumiem datę ślubu.
Ja również urodzona 3 stycznia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serena maniak
|
Wysłany: Pon 10 Mar 2014, 22:53 Temat postu: |
|
|
to była wymówka do oddalenia planów ślubnych, musiałam kilka spraw dociągnąć do końca, nie miałabym jak ślubu zorganizować... a potem co raz bardziej pomysł mi się podobał _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
malenka00 uzależniony
|
Wysłany: Pon 10 Mar 2014, 23:11 Temat postu: |
|
|
Myślę, że to fajnie tak, ślub w urodziny, aczkolwiek ja kompletnie nie lubię zimy, wolę wiosnę i lato. Choć taki ślub to u mnie byłoby też podtrzymanie rodzinnej "tradycji": jedna data, kilka wydarzeń
A kiedy zaczeliście myśleć o ślubie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
bajeczka79 gaduła
|
Wysłany: Wto 11 Mar 2014, 13:56 Temat postu: |
|
|
Dzień nauczyciela :p 14 październik _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serena maniak
|
Wysłany: Wto 11 Mar 2014, 21:40 Temat postu: |
|
|
malenka00 o ślubie już kilka lat temu, ale... ja zawsze posiadałam "ale'', gdyż moje życie jest od zawsze na pełnych obrotach prowadzone i jakoś tak nie maiłam "weny" do tego tematu.
A co do zimy, wole ją jeśli chodzi o ślub,a nie 10kg sukni i 30 stopniowy upał
Wszyscy mówią, że nie powinnam w urodziny robić, ale skoro już kiedyś podjęłam decyzję to postanowiłam się jej trzymać - zbiegiem czasu zastanawiam się nad trafnością tego wyboru Aczkolwiek na pewno do końca życia będzie mi wesoło w tym dniu, tyle okazji do świętowania _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
malenka00 uzależniony
|
Wysłany: Wto 11 Mar 2014, 22:12 Temat postu: |
|
|
serena napisał: | A co do zimy, wole ją jeśli chodzi o ślub,a nie 10kg sukni i 30 stopniowy upał |
Dlatego dobrze, że my mamy we wrześniu (chociaż moja sukienka będzie dość lekka)
serena napisał: | zbiegiem czasu zastanawiam się nad trafnością tego wyboru Aczkolwiek na pewno do końca życia będzie mi wesoło w tym dniu, tyle okazji do świętowania |
Sporym atutem tej zbieżności jest to, że znajomi czy rodzina pamiętając o Twoich urodzinach, będą też kojarzyć datę Waszego ślubu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serena maniak
|
Wysłany: Wto 11 Mar 2014, 22:17 Temat postu: |
|
|
malenka00 ale usłyszałam tyle negatywnych opinii na ten temat, że chyba zaczynam w nie wierzyć
właśnie, masz dobrze dobraną suknię, ja mam już dość ciężki model, więc byłaby tragedia, a zwiewnej bym nie wybrała (takie posiadam wieczorowe tyle, że w różnorodnej gamie barw ) _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
czerwony kotek uzależniony
|
Wysłany: Nie 13 Kwi 2014, 10:32 Temat postu: |
|
|
20 sierpnia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
gaja_85 guru
|
Wysłany: Sro 16 Kwi 2014, 14:03 Temat postu: |
|
|
10 grudnia
Wczoraj mój mąż miał urodziny i uzmysłowiłam sobie, że minął dokładnie rok odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży (to był taki prezencik dołączony do torta dla mojego małżowiny ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|