|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gaduła bywalec
|
Wysłany: Pon 1 Lip 2019, 10:30 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o tym lekarstwie na mdłości. Mnie strasznie męczyły na początku ciąży. A co do porodu to mój na szczęście przebiegł bardzo pomyślnie, również nie trwało to długo. Wspierała mnie i odbierała moje dziecko pani doktor Barbara Blicharczyk, a wszystko działo się w szpitalu w Kołobrzegu. Na świat przyszedł piękny chłopczyk. |
|
Powrót do góry |
|
|
kapustkowa bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
kajtek102 kandydat
|
Wysłany: Wto 9 Lip 2019, 9:06 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś może polecić klinikę, gdzie można znaleźć dobrego masażystę? Czy warto skorzystać z masaż leczniczy kraków? |
|
Powrót do góry |
|
|
Joanne uzależniony
|
Wysłany: Wto 20 Sie 2019, 11:22 Temat postu: |
|
|
A korzystałyście ze szkół rodzenia? Według mnie to świetna sprawa a na stronie http://szkolarodzenia.rybnik.pl/ można znaleźć sporo informacji na temat sprawdzonej szkoły. Później podczas porodu jest o wiele łatwiej |
|
Powrót do góry |
|
|
Attal1 początkujący
|
Wysłany: Pią 23 Sie 2019, 6:52 Temat postu: |
|
|
Też się zastanawiam nad skorzystaniem z takiej szkoły |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Wto 10 Wrz 2019, 21:21 Temat postu: |
|
|
Będąc w temacie porodu, jakie były wasze pierwsze objawy ciąży ? Wiele się o tym słyszy, ale raczej to kwestia czysto indywidualna i każda kobieta i każdy organizm przeżywa to inaczej. Podobno często wymieniane są zachcianki, jako objaw ciąży oraz niechęć do konkretnych produktów spożywczych. |
|
Powrót do góry |
|
|
hohoszka kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gaduła bywalec
|
Wysłany: Nie 4 Cze 2023, 18:30 Temat postu: |
|
|
mnóstwo kobiet ma problemy poporodowe m.in. z bliznami a jest mało lekarzy, którzy to ogarniają. Jednym z takich fachowców bez problemu jest dr Barbara Blicharczyk. Warto jej zaufać, bo naprawdę zna isę na rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sania uzależniony
|
Wysłany: Sob 23 Wrz 2023, 17:47 Temat postu: |
|
|
Zapoznaj się z portalem Femiplace, gdzie znajdziesz innowacyjne podejście do treningu kobiet w okresie ciąży. Pelvifly to rozwiązanie, które wspiera zdrowie i sprawność przyszłych mam. Dzięki specjalistycznym wskazówkom i treningom dostępnym na tym portalu, możesz dbać o swoje ciało w trakcie ciąży w sposób bezpieczny i skuteczny. Sprawdź tutaj https://www.femiplace.com.pl/content/pelvifly-innowacja-w-treningu-kobiet jak ta metoda może pomóc Ci w trakcie tego wyjątkowego okresu w życiu każdej kobiety. |
|
Powrót do góry |
|
|
KarolciaM88 początkujący
|
Wysłany: Sro 29 Lis 2023, 9:32 Temat postu: |
|
|
Ja przez całą ciążę chodziłam do dobrego ginekologa w https://medfemina.pl/ Poradnia ginekologiczna Medfemina zapewniła świetną opiekę i specjalistów. Zawsze miła atmosfera |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|