|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tynka2506 maniak
|
Wysłany: Pon 18 Kwi 2016, 18:49 Temat postu: |
|
|
Ja za to zaczynam unikać dzieci.... bo się rozklejam. Sytuacja z wczoraj jesteśmy w kościele w okół pełno małych dzieci a to jedno gaworzy w wózku drugie dopiero co zaczęło chodzić i akurat lgnie to nas... na początku się uśmiechałam nie umiałam oderwać wzroku a później płacz no i beczałam w tym kościele jak idiotka.
Mam nadzieje że to kwestia hormonów i wszystko przejdzie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
berka uzależniony
|
Wysłany: Czw 16 Lut 2017, 8:39 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu męczy mnie biegunka. Biorę stoperan. pomaga. Ale potem znowu powraca. Co robić? |
|
Powrót do góry |
|
|
jagnam gaduła
|
Wysłany: Czw 16 Lut 2017, 10:59 Temat postu: |
|
|
Biegunka pojawia się jedynie na krótki okres. Po kilku dniach leczenia powinna ustać. Jeśli często się to u Ciebie powtarza to najlepiej jakbyś wybrała sie do lekarza oraz z nim to skonsultowała:
http://biegunka.net.pl/czeste-biegunki/
Powodów może być wiele.Czasami ejst to na przykład nadwrażliwe jelito ( choroba wbrew pozorom nie taka rzadka w społeczeństwie). |
|
Powrót do góry |
|
|
domi.nika bywalec
|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2022, 11:34 Temat postu: |
|
|
magda87 napisał: | Coś się ze mną dzieje - w miesiąc schudłam jakieś 2 kg (zależy na której wadze...), a nie mam żadnych stresów, jem normalnie, więc nie wiem o co chodzi...
Jutro idę na morfologie, jakieś hormony i glukozę. I przy wolnym dniu pójdę na przegląd do ginekologa.
Przydałoby się przytyć zamiast chudnąć, skoro chce zajść w ciążę... |
warto skonsultowac wszystko z lekarzem przegląd zawsze wskazany
|
|
|
|