|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dorotam guru
|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 22:00 Temat postu: |
|
|
Liziii napisał: | moja kolezanka znalazla na to sposob - zawsze jadla w towarzystwie nie moglo byc mowy o podejrzeniu anoreksji skoro wcina takie ilosci (predzej o bulimie by ja podejrzewano). |
ostatnio tak miałam.. w pracy do mnie..ale wychudłaś ( a to spodnie dały efekt ) i że ja nic nie jem i bla bla bla.. i że padne jak stoje w końcu..a ja tylko ręką pokazałam na tależ swój.. i wszyscy zamilkli... po 2 min jeden tylko do mnie..ty to naprawdę zjesz?? a jak teraz biorę obiad.. to nakładają mi jak dla chłopa.. ale co tam..dobre..to nie może się zmarnować
Miss wyprubuj te koktajle białkowe. zapytaj dietetyka najlepiej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pią 10 Wrz 2010, 16:17 Temat postu: |
|
|
Liziii napisał: | MissIndependent napisał: | a gdzie tam. ja nigdy nie miałam większego rozmiaru niż 38 i to nie jest aż tak straszliwe, natomiast... ja szybciej chudnę niż tyję. niezależnie od tego co jem. w ciągu tygodnia schudłam 3kg i wcale się nie ciesze. teraz nie wiem, jak mam to nadrobić. |
białko, białeczko...
zastanawialas sie nad tymi odzywkami bialkowymi? |
osobiście jak słyszę o takich specyfikach to mi się słabo robi ale pójdę, pójdę, po zakończonym szkoleniu w robocie. i przede wszystkim chyba zacznę regularnie jeść
edit:
chyba do dietetyka na razie nie trafię, nie mam czasu za bardzo, jakoś sobie sama radzę. w tym momencie mam 53,2, ale chyba zaczynam gubić talię _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agusia_89_19 kandydat
|
Wysłany: Sob 30 Paź 2010, 16:53 Temat postu: |
|
|
MissIndependent chyba mam podobny problem...
mam 170 cm i ważę 51 czy 52 kg.
ważyłam więcej, ale pracowałam w towarzystwie które się odchudzało i nawet głupio było mi wyciągnąć jakieś cukierki żeby ich nie kusić.
no i od tego czasu nie mogę przytyć. przez jakiś miesiąc jadłam bardzo dużo, ale to nic nie dawało. i wróciłam do normalnego jedzenia, a właściwie jem dużo (5 posiłków) i dość regularnie.
spodnie ze mnie spadają więc kupiłam węższe i chyba już zostanę taka szczupła (przynajmniej do ślubu) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
polly uzależniony
|
Wysłany: Wto 2 Lis 2010, 14:26 Temat postu: Re: chciałabym przytyć... |
|
|
Ostatnio zmieniony przez polly dnia Pon 9 Kwi 2012, 23:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pią 5 Lis 2010, 16:26 Temat postu: |
|
|
wiesz, mi osobiście taka sylwetka, w senise bardzo bardzo szczupła, nie odpowiada. i ćwiczyć za bardzo nie mogę, nic forsownego, bo mam od lat problem ze ścięgnem achillesa. ja przeżywam dramat, bo przeraża mnie, jak chudnę do 40kilku kilo, jeszcze włożę wysokie obcasy i potrafię wyglądać podobnie do kościotrupa.
ale ostatnio jest o tyle dobrze, odkąd kupiłam wagę łazienkową i trzymam 53,5kg
jedyny plus to to, że mogę jeść absolutnie wszystko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
polly uzależniony
|
Wysłany: Nie 7 Lis 2010, 18:13 Temat postu: |
|
|
... _________________
Ostatnio zmieniony przez polly dnia Pon 9 Kwi 2012, 23:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
limone guru
|
Wysłany: Wto 3 Kwi 2012, 15:52 Temat postu: |
|
|
Odświeżę sobie ten wątek... Ma ktoś jakieś nowe rady?
Jak jeść zdrowo i przybrać na wadze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lady Aga bywalec
|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 6:27 Temat postu: |
|
|
Też miałam taki problem, przy wzroście 171 ważyłam 51. Najgorsze było to że wszyscy mi dokuczali jaka to jestem chuda. Niezbyt taktowne, bo ja nikomu jeszcze nie powiedziałam, że jest gruby, ale już byłam bliska tego, po tylu komentarzach. Też należę do osób, które potrafią dużo zjeść, natomiast jak przez jeden dzień jem mało to od razu chudnę. Teraz ważę w miarę- 54. Mogłabym jeszcze przytyć, ale już mi nie zależy, bo wyglądam ok. Wydaje mi się, że nie ma na to jakiegoś cudownego sposobu, ale na pewno trzeba dużo jeść i to dość kalorycznych rzeczy, popełniać wszelkie dietetyczne grzechy, np. późne i obfite kolacje, hehe a reszta to chyba kwestia hormonów i przemiany materii, a to się zmienia z czasem, ale nie wiadomo kiedy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
limone guru
|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 7:44 Temat postu: |
|
|
Lady Aga napisał: | (...) ale na pewno trzeba dużo jeść i to dość kalorycznych rzeczy, popełniać wszelkie dietetyczne grzechy, np. późne i obfite kolacje, hehe (...) |
Ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić, bo wtedy będę cierpiała... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina1984 guru
|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 8:19 Temat postu: |
|
|
czytam Was i zazdrość skręca
Mam taki problem z moim P- ma 180cm, i miesiącami go tuczę, karmię o 22, przyjdą 2 cięższe tygodnie- i zrzuca 5 kg
W najlepszym (...) okresie ważył 63 kg Teraz żre wieczorami jak głupi, mam nadzieję, że utrzyma te 74 kg do ślubu. Przy takim chłopie trudno wyglądać szczupło _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|