|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
..::Nati::.. maniak
|
Wysłany: Czw 1 Kwi 2010, 8:12 Temat postu: |
|
|
MissIndependent napisał: | Nati, to daj mi jak Ci się znudzą ja mam głód torebek od jakiegoś czasu i tylko czekam, aż będę mogła sobie na jakąś nową pozwolić. liczę na to, że jak będę powiększać kolekcję stopniowo to Jacek nie zauważy |
Tylko ja jestem bardzo wybredna i czesto chodze po sklepach szukam,a nic się nie podoba _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Czw 1 Kwi 2010, 8:19 Temat postu: |
|
|
ja to pisałam tak pół żartem, pół serio, choć torebek nigdy za wiele trochę się Wam dziwię, lepiej mieć torebek wiecej niż mniej, zawsze do czegoś bedzie pasować
Nati, ja też jestem wybedna. rzadko która torebkawpada mi w oko, co nie zmienia faktu, że uważam, że mam ich za mało i chętnie dokupiłabym jeszcze ze 4. jakimś cudem 2 lata temu miałam większy wybór, choć wtedy to była jedna mała czarna torebka i kilka większych na codzień. teraz się trochę proporcje zmieniły i teraz sobie przypomniałam, że mam 5 torebek. 3 małe i 2 duze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lady_S. guru
|
Wysłany: Czw 1 Kwi 2010, 10:19 Temat postu: |
|
|
-mała mini czarna
-większa czarna torba przez ramię na zajęcia... służy mi już od 7 lat ;D
-kolejna torba moro (dostałam na 18stkę) - ale rzadko ją noszę
-duża,elegancka czarna - ostatnio nie używana
-ogromna niebiesko biała torba do której mieści się wszystko kiedy wybieram się na basen albo nad wodę
-no i na koniec standardowy beżowy plecak.
jednak najczęściej noszę tą małą torebkę i zawsze narzekam,że nic mi się do niej nie mieści.
A standardowa zawartość moich torebek?
Hmm.. chusteczki higieniczne, błyszczyk/pomadka, kosmetyczka z podpaską/wkładką..., jakiś napój, długopisy, kalendarz, portfel z ogromną masą niepotrzebnych wizytówek, karteczek (bo przecież kiedyś pewnie się przydadzą) no i poza tym ogromny bałagan |
|
Powrót do góry |
|
|
Coni guru
|
Wysłany: Czw 1 Kwi 2010, 17:43 Temat postu: |
|
|
Male:
biala, czarna sportowa, jasno szara, grafitowa, bialo-czarna i kakaowa kopertowka.
Srenie:
koszykowa na lato.
Duze:
turkusowa, czarna, listonoszka khaki (obecnie ulubiona).
To chyba wszystkie, duzo zostawilam w Polsce jak sie przeprowadzalam... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pią 2 Kwi 2010, 8:54 Temat postu: |
|
|
Ja mam od koloru do wyboru,małe duże na ramie ,do ręki,takie na krzyż przez głowe zakładane,chyba wiecie o co chodzi ale i tak mi się czesto nie chce wszystkich swoich"gratów"przekładać z torebki do torebki,bo oczywiście się spiesze,więc najczesciej chodze w czarnej skórzanej trochę większej,jest uniwersalna do wszystkiego pasuje nie trzeba do każdego ubioru zmieniać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sadie guru
|
Wysłany: Sob 3 Kwi 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
po ostatnich porzadkach okazalo sie ze mam 86 torebek. Pozwolcie ze nie bede kazdej z nich opisywac po kolei. Mam wszystkie rozmiry i prawie wszystkie kolory Nawet dwie zrobione z ekspresow _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sob 3 Kwi 2010, 21:22 Temat postu: |
|
|
Sadie napisał: | Nawet dwie zrobione z ekspresow |
z czego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
leila uzależniony
|
Wysłany: Nie 4 Kwi 2010, 8:31 Temat postu: |
|
|
mam duzo torebek ,lubiłam dokupywac jako dodatki do gazet _________________ szczęścia i miłości,fortuny |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadie guru
|
Wysłany: Nie 4 Kwi 2010, 9:50 Temat postu: |
|
|
..::Nati::.. napisał: | Sadie napisał: | Nawet dwie zrobione z ekspresow |
z czego |
Ekspresow. Suwakow. Takich jak w kurtkach czy spodniach sa. Kolorowe ekspresy i z nich sa zrobione torebki. Bardzo oryginalne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon 5 Kwi 2010, 8:56 Temat postu: |
|
|
Sadie napisał: | ..::Nati::.. napisał: | Sadie napisał: | Nawet dwie zrobione z ekspresow |
z czego |
Ekspresow. Suwakow. Takich jak w kurtkach czy spodniach sa. Kolorowe ekspresy i z nich sa zrobione torebki. Bardzo oryginalne |
Sadie jesli możesz to pokaż jestem ciekawa jak coś takiego wyglada nigdy się z takimi nie spotkałam,albo uwagi nie zwróciłam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|